Αθήνα, 21 Ιανουαρίου, 2022

Ηλίας Μόσιαλος: Ξέσπα – Αρκετά με την τρομολαγνεία για τον κορονοϊό (photo)

Ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος ξεσπά και ζητά να σταματήσει η τρομολαγνεία και η καλλιέργεια του φόβου για τον κορονοϊό από όλους.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, αναφέρεται στην κούραση των περιορισμών λόγω του ιού, στα αποτελεσματικά εμβόλια, των οποίων τις θετικές επιπτώσεις θα δούμε σύντομα, ενώ επισημαίνει πως πρέπει να σταματήσει η τρομολαγνεία και η καλλιέργεια του φόβου.

Αντ’ αυτού αναφέρει ότι αυτό που χρειάζεται είναι «η συνεχής και αντικειμενική ενημέρωση για την πανδημία και τις επιστημονικές εξελίξεις».

Ηλίας Μόσιαλος – Η ανάρτησή του:

«Ζούμε με τον ιό για ένα περίπου χρόνο. Με φόβο και πολλούς περιορισμούς. Είναι λογικό να έχουμε κουραστεί. Να μη θέλουμε άλλους περιορισμούς. Να θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα των κοινωνικών μας σχέσεων, στη δυνατότητα να ταξιδεύουμε, να βλέπουμε τους φίλους μας, να επισκεπτόμαστε τα αγαπημένα μας μέρη.

Τώρα όμως έχουμε αρκετά αποτελεσματικά εμβόλια. Υπάρχουν καθυστερήσεις στην παραγωγή τους και στη διανομή τους. Αλλά τους επόμενους μήνες τα προβλήματα αυτά θα ξεπεραστούν. Και θα αρχίσουμε να βλέπουμε τις θετικές επιπτώσεις των εμβολιασμών και στη χώρα μας και σε άλλες χώρες.

Μέχρι τότε όμως πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε και να εφαρμόζουμε προσεκτικά τα μέτρα προστασίας της υγείας μας και της υγείας των δικών μας ανθρώπων, της υγείας όλων των Ελλήνων πολιτών.

Με συνεχή εγρήγορση και προσαρμογή των πολιτικών ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Αρκετά όμως με τη συνεχή τρομολαγνεία και την καλλιέργεια του φόβου. Δεν βοηθά σε τίποτα. Αυτό που χρειάζεται είναι η συνεχής και αντικειμενική ενημέρωση για την πανδημία και τις επιστημονικές εξελίξεις. Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες ελπίδας, όχι φόβου» καταλήγει η ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Μόσιαλος.

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης:

O πόλεμος των εμβολίων – Παιχνίδια από την AstraZeneca

Σχετικά άρθρα

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ακολουθήστε μας

1,057ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,666ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία νέα