φωτο επάνω: Γιώργος Νταβλάς, Στεφανία Ρίζου, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Νίκος Κατσίκης
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργάνωσε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τίτλο «Τα Τραγούδια που Αγαπήσαμε», στην Κεντρική Πλατεία Βαθέος – Σάμου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Σε ένα μοναδικό σκηνικό, με φόντο τη νυχτερινή Σάμο, κάτοικοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, μελωδίες και αναμνήσεις.
Στη σκηνή συναντήθηκαν ο καταξιωμένος συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, η ερμηνεύτρια Στεφανία Ρίζου και ο Γιώργος Ντάβλας, χαρίζοντας στο κοινό μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά.

Η εκδήλωση εντάχθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την ανάδειξη των νησιών ως προορισμών πολιτισμού, ψυχαγωγίας και εμπειριών, με τον πολιτισμό και τη μουσική να αποτελούν σημαντικά εργαλεία εξωστρέφειας και τουριστικής προβολής.
Τη βραδιά παρακολούθησε μεγάλος αριθμός κόσμου, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα. Ο Γιώργος Ντάβλας αφιέρωσε τη συμμετοχή του στη βραδιά στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη συγκινησιακή διάσταση στην εκδήλωση.














