Γιάννης Λάτσιος: Τέλος από το OPEN – Η ανακοίνωση του σταθμού

Το Νοέμβριο του 2021, το OPEN με επίσημη ανακοίνωση ανέφερε ότι ο Γιάννης Λάτσιος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του σταθμού.

Ενάμιση χρόνο μετά, ο σταθμός ανακοίνωσε την παραίτησή του με ένα δελτίο τύπου.

«Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας κο Γιάννη Λάτσιο, για τη λύση της συνεργασίας τους.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο επανακαθορισμού των στρατηγικών στόχων του οργανισμού.

Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την προσφορά του στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του σταθμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια», αναφέρεται.

Ο Γιάννης Λάτσιος, ένας άνθρωπος με μακρά πορεία και εμπειρία στο χώρο, που έχει περάσει από θέσεις νευραλγικής σημασίας, οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση καθώς δεν προβλέπεται την επόμενη σεζόν να υπάρξει ενίσχυση και επένδυση στο πρόγραμμα του OPEN.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι θα πορευτεί με τα νέα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς» και με κάποιες ψυχαγωγικές εκπομπές όπως είναι αυτή της Ελένης Τσολάκη και της Μπέττυς Μαγγίρα. Δεν υπάρχουν, δηλαδή, πλάνα για νέα πρότζεκτ και φορμάτ.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα