Zela Jet και OysterJets: Στρατηγική́ συμφωνία συνεργασίας (photo)

Οι προσιτές πτήσεις με ιδιωτικά τζετ στην Ελλάδα αποκτούν μια νέα διάσταση, με την Zela Jet και την OysterJets να συνεργάζονται για να προσφέρουν μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, η Zela Jet είναι στην ευχάριστη θέση να φέρει στην Ελλάδα ένα προσιτό ιδιωτικό τζετ, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την OysterJets, μια εταιρεία ιδιωτικών τζετ με έδρα τη Βιέννη.

Το Cessna Citation Mustang μεταφέρει εύκολα τους ταξιδιώτες από οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης προς τα μαγευτικά νησιά της Ελλάδας, και πίσω στην πατρίδα τους, φέρνοντας σε απόλυτη ισορροπία την πολυτέλεια με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Το αεροσκάφος διαθέτει τέσσερα άνετα δερμάτινα καθίσματα υψηλής ποιότητας και προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία καμπίνας για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς, για τους λάτρεις της περιπέτειας αλλά και για κάθε οικογενειακό ταξίδι με παιδιά ή κατοικίδια.

Η πτήση με το ιδιωτικό τζετ Cessna Citation 510 Mustang ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια της άνεσης και ευελιξίας, καθώς οι επιβάτες ορίζουν τις πτήσεις τους από και προς την Ελλάδα βάσει του δικού τους προγράμματος. Παράλληλα, επωφελούνται από μια εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία με μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, catering της δικής τους επιλογής κατά τη διάρκεια των πτήσεων, και εξυπηρέτηση των ειδικών απαιτήσεών τους.

Zela Jet
Zela Jet

Μια άκρως καταρτισμένη ομάδα από travel experts της Zela Jet και της OysterJets είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω τηλεφώνου, WhatsApp ή email και σε 6 διαφορετικές γλώσσες, για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί ο κάθε ταξιδιώτης.

Όντας το πιο επιτυχημένο αεροσκάφος της τελευταίας δεκαετίας στην κατηγορία των Very Light Jet (VLJ), το Cessna Citation 510 Mustang εκτελεί πτήσεις έως και 3 ωρών και έχει μέγιστη εμβέλεια 1.700 χιλιομέτρων.

Η οικονομική αποδοτικότητα του Mustang προσφέρει την εμπειρία της προσιτής πολυτέλειας στο πλαίσιο των πτήσεων με ιδιωτικό τζετ, με τιμή ανά άτομο που δεν ξεπερνά ένα εισιτήριο Business Class εμπορικής πτήσης.

Με ισχυρούς κινητήρες, το αεροσκάφος Mustang είναι κατάλληλο για πτήσεις σε στενότερους αεροδιαδρόμους που συχνά συναντώνται σε μικρότερα αεροδρόμια ελληνικών νησιών.

Αυτή η στρατηγική συμφωνία μεταξύ της Zela Jet και της OysterJets, που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη βαθιά πίστη στην άνοδο της ελληνικής αγοράς, στοχεύει στην ενίσχυση του τουρισμού αλλά και της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Οι τακτικές πτήσεις με ένα σύγχρονο και προσιτό τζετ αυτής της κατηγορίας στην περιοχή της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι ο πρώτος φιλόδοξος στόχος αυτής της συνεργασίας.

Zela Jet και OysterJets
Zela Jet και OysterJets

Λίγα λόγια για την Zela Jet

Η Zela Jet, με έδρα τη Λεμεσό και περιφερειακά γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο, είναι θυγατρική της Zela Aviation, η οποία σε συνεργασία με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και με μεγάλη γκάμα αεροσκαφών και ελικοπτέρων, παρέχει ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά ταξίδια. Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Πρόεδρος της Zela Jet με πολυετή εμπειρία στον τομέα των αερομεταφορών, αναγνωρίζει τη μεταβλητότητα στον κλάδο των αερομεταφορών και τη θεωρεί ως μια δημιουργική πρόκληση που ωθεί τη Zela Jet να αναπτυχθεί σταδιακά, πάντα με γνώμονα την ευελιξία και την καινοτομία.

Λίγα λόγια για την OysterJets

Η OysterJets ιδρύθηκε το 2020, από τον Manuel Gusterer, CEO της εταιρείας. Με την έδρα της στη Βιέννη και τις θυγατρικές εταιρείας σε Ανδόρα και Σλοβακία, ο όμιλος βρίσκεται επί του παρόντος σε διαδικασία επέκτασης στη Μάλτα. Ο στόλος της εταιρείας, με αεροσκάφη που έχουν έτη κατασκευής από το 2008 και μετά, χειρίζεται από πιλότους πλήρους απασχόλησης από τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστρία, ορισμένοι από τους οποίους έχουν ένα εντυπωσιακό ιστορικό στην εμπορική αεροπορία, με πτήσεις που περιλαμβάνουν τα Airbus A380, A320, Boeing 777 και Embraer CRJ190. Τα υψηλά πρότυπα που θέτει η OysterJets παρέχουν μια πολυδιάστατη εμπειρία στους επιβάτες και μια εγγυημένη ομαλή διαδικασία αντιμετώπισης των επιχειρησιακών προκλήσεων των διεθνών δραστηριοτήτων κατά τους πολυάσχολους καλοκαιρινούς μήνες.

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα