Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης: Στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τον πιο γλυκό τρόπο (photo)

Η αγαπημένη αλυσίδα dessert bar «Ανδρεαδάκης» στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού!

Η γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων «Ανδρεαδάκης» και οι ιδιοκτήτες της Πάνος και Γιώργος Ανδρεαδάκης δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, διοργάνωσαν ένα charity event με σκοπό τη στήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο υλοποιεί αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

Γιώργος Ανδρεαδάκης, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Πάνος Ανδρεαδάκης
Γιώργος Ανδρεαδάκης, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Πάνος Ανδρεαδάκης

Από το 1995 μέχρι και σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.800.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση.

Κατερίνα Στικούδη, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Μανίκας
Κατερίνα Στικούδη, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Μανίκας

Προσφέροντας την οικονομική τους αρωγή για την ενίσχυση του οργανισμού, οι ιδιοκτήτες της αλυσίδας «Ανδρεαδάκης» πραγματοποίησαν αυτήν τη φιλανθρωπική εκδήλωση στο πρώτο τους κατάστημα και εργαστήριο παραγωγής στο Περιστέρι και υποδέχθηκαν εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, που υποστήριξαν θερμά αυτή την πρωτοβουλία.

Ελένη Τσολάκη, Χάρης Σιανίδης - Σάσα Σταμάτη, Κατερίνα Ζαρίφη
Ελένη Τσολάκη, Χάρης Σιανίδης – Σάσα Σταμάτη, Κατερίνα Ζαρίφη

Η αγαπημένη επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ένα «γλυκό εγχείρημα» το 2008 από ένα μικρό εργαστήριο στην Πετρούπολη, εξελίχθηκε χάρη στο τρίγωνο ποιότητα-καινοτομία-γεύση, στο οποίο επένδυσαν τα αδέλφια Πάνος και Γιώργος , σε μια αληθινή ιστορία επιτυχίας.

Σήμερα αποτελείται από ένα εργαστήριο 2.000 τ.μ. και τρία ζαχαροπλαστεία – πωλητήρια. Στα Dessert Bars «Ανδρεαδάκης» υπάρχουν διαθέσιμοι περισσότεροι από 80 κωδικοί προϊόντων, όπως σιροπιαστά, τούρτες και κεράσματα, με βιτρίνες που φιλοξενούν τα προϊόντα τους σαν πολύτιμα κοσμήματα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς «γλυκούς» ουρανίσκους!

Μάνος Βροντζάκης, Δώρα Αναγνώστου, Λένια Ραζή
Μάνος Βροντζάκης, Δώρα Αναγνώστου, Λένια Ραζή

Όλα τα γλυκά παράγονται καθημερινά στο ομώνυμο εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής στο Περιστέρι. Σκοπός των ζαχαροπλαστείων «Ανδρεαδάκης» είναι κάθε φορά που επισκέπτεται κάποιος το κατάστημα να βιώνει μια εμπειρία υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης!

(φωτο: ndpphoto.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα