Το ταξίδι Μητσοτάκη στην Ικαρία είχε άρωμα εκλογών (video)

Ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης δεν πήγε απλά μια διήμερη εκδρομή στην Ικαρία για να ξεσκάσει με τη γυναίκα του.

Krikor Tsakitzian

Του: Κρκόρ Τσακιτζιάν

Για όσους μπορούν να ερμηνεύουν τα βαθύτερα αίτια των πολιτικών κινήσεων κι όχι αυτά που φαίνονται, βλέπουν το ταξίδι αυτό, ως έναρξη της προεκλογικής περιόδου, με επίσκεψή του κυρίου Μητσοτάκη στις πιο ευαίσθητες περιοχές για τη Νέα Δημοκρατία, όπως αυτές της μονοεδρικής της Σάμου, που είναι η Ικαρία και οι Φούρνοι.

Βλέπετε η συγκεκριμένη μονοεδρική έγινε γαλάζια οριακά, ύστερα από δέκα χρόνια!

Ο πρωθυπουργός στην Ικαρία
Ο πρωθυπουργός στην Ικαρία

Ο κύριος Μητσοτάκης πήγε λοιπόν να δηλώσει παρών στα δυο αυτά ακριτικά νησιά με τους «ατίθασους» κατοίκους τους, οι οποίοι όμως φρόντισαν να του επιφυλάξουν θερμή υποδοχή, με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, πλακάτ και αποδοκιμασίες, τις οποίες φυσικά και απέκρυψαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Βλέπετε τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, έχουν περάσει στη φάση της χειρότερης μορφής λογοκρισίας, αυτή της αυτολογοκρισίας και δεν χρειάζεται να τους υποδείξει κανείς τι δεν πρέπει να δείξουν για την κυβέρνηση. Το κάνουν από μόνα τους και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Φυσικά με τη σειρά τους αναμένουν να εισπράξουν κάθε τόσο, τα δικά τους ανταλλάγματα. Βλέπετε έχει αναπτυχθεί μεταξύ κυβέρνησης και ΜΜΕ, μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συναλλαγής.

Μπορεί να πλημμύρισε το διαδίκτυο από την περίφημη φωτογραφία του πρωθυπουργού και των δεκάδων παρατρεχάμενων που έτρωγαν ο ένας πάνω στον άλλο στο μπαλκόνι του σπιτιού του βουλευτή της περιοχής κυρίου Χριστόδουλου Στεφανάδη, αλλά δεν την είδε κανείς στα πιστά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ, παρά μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μικρές, μη ελεγχόμενες ιστοσελίδες.

Ικαρία - Χριστόδουλος Στεφανάδης - Κυριακός Μητσοτάκης
Ικαρία – Χριστόδουλος Στεφανάδης – Κυριακός Μητσοτάκης

Από την άλλη ο καθηγητής ιατρικής και βουλευτής της Ν.Δ, μπρος τον ιερό σκοπό της στήριξης του κυβερνώντος κόμματος σ’ αυτή την ιστορική επίσκεψη του πρωθυπουργού, αψήφησε κάθε ιατρικό πρωτόκολλο για την πανδημία κι έκανε το σπίτι του κέντρο διερχομένων ή καλύτερα το μετέτρεψε σε «ψαροταβέρνα του γιατρού», τραπεζώνοντας καμιά τριανταριά άτομα κι άλλα τόσα στο μπουφέ.

Όσο για τις διαμαρτυρίες του κόσμου, ότι τα μέτρα ισχύουν μόνο για το Πόπολο, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή σε χώρες υπανάπτυκτες. Δεν υπάρχει ισονομία, ούτε δίκαιη μεταχείριση μεταξύ των πολιτών.

Σ’ αυτές τις χώρες, όπως είναι και η Ελλάδα, διαχωρίζονται οι πολίτες σε Α’ και Β’ κατηγορίας.

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης:

Ικαρία: Γεύμα Μητσοτάκη σε βεράντα σπιτιού βουλευτή της ΝΔ (video)

Σχετικά άρθρα