Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη θέλει να γίνει ο Ρέμος ; (video)

Τι ήταν αυτό που έπαθε παραμονή πρωτοχρονιάς ο Αντώνης Ρέμος. Αφήνιασε ο άνθρωπος. Σαν να είχε βάλει στοίχημα με κάποιον ότι θα υπερφαλαγγίσει την Ρούλα Κορομηλά και δεν θα την αφήσει να πει λέξη.

Krikor Tsakitzian

Του: Κρικόρ Τσακιτζιάν

Δεν του έφτανε που θα τραγουδούσε όλη νύχτα, ήθελε να έχει τον πρώτο λόγο και ως παρουσιαστής του show ο Αντώνης Ρέμος.

Απ’ ότι κατάλαβα, πρέπει να ήταν αυτό απωθημένο χρόνων. Ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος είπε ότι, η Ρούλα ήταν αυτή που τον ανέδειξε όταν πρωτοήρθε από το χωριό στην Αθήνα.

Έδειξαν μάλιστα και σκηνές από εκείνο το show της Ρούλας που τον είχε δίπλα της και τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο.

Φαίνεται πως του έμεινε χαραγμένο βαθιά στην ψυχή του ως απωθημένο, να ξεπεράσει κάποτε τη Ρούλα και θεώρησε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή, να ικανοποιήσει το απωθημένο του. Μόνο που έγινε αγενής και άγγιξε τα όρια του αντιπαθητικού.

Έβγαζε κάτι το επαρχιώτικο, ενός άντρα χωρίς τρόπους, που προσπαθεί να καπελώσει μια κυρία, η οποία εδώ που τα λέμε τον πήρε χαμπάρι και λίγο έλειψε να τον αφήσει μόνο του επί σκηνής. Δεν άντεξε και του είπε: «Αντώνη να φύγω να σε αφήσω μόνο σου να κάνεις την παρουσίαση; Γλώσσα δε βάζεις μέσα».

Χάρης Βαρθακούρης
Χάρης Βαρθακούρης

Βλέπετε ο Ρέμος ζήλεψε τη δόξα άλλων τραγουδιστών που έγιναν παρουσιαστές εκπομπών, όπως ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δεν πάει να είναι ένας κακός παρουσιαστής, τον θέλουν τα κανάλια και θα τον επιβάλλουν όσο εκείνα κρίνουν. Δεν βλέπετε που δεν υπάρχει εκπομπή και τηλεπαιχνίδι που να μην συμμετέχει έστω ως καλεσμένος ο συγκεκριμένος τύπος;

Η Δέσποινα Βανδή από την άλλη, πήρε κι εκείνη τη δική της εκπομπή κι όποια τηλεοπτική πέτρα κι αν σηκώσεις είναι από κάτω.

Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή

Όπως βλέπετε ζούμε την περίοδο των τραγουδιστών μαϊντανών. Άντε ν’ ανοίξουν τα μπουζούκια να ξαναβρεθούν στις πίστες μπας και γλυτώσουμε από δαύτους, γιατί δεν πάει άλλο.

Σε λίγο δεν θα μιλάμε, θα τραγουδάμε έτσι που το πάνε όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι.

Αυτά είδε κι ο Αντώνης Ρέμος και ζήλεψε το χάλι της τηλεόρασης και είπε να γίνει μέρος στο χάλι κι ο ίδιος. Δεν του είπε κανείς ότι η απληστία είναι κακό πράγμα.

Δεν του έφτασαν τα μουσικά τηλεπαιχνίδια που πήρε μέρος, θέλει να γίνει κάτι σαν την Κορομηλά. Δηλαδή Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη.

Δεν κατάλαβε ούτε αυτός ότι η Ρούλα είναι μια και μοναδική. Τσάμπα εκτέθηκε δημοσίως, με την απρεπή συμπεριφορά του.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Νότης Σφακιανάκης: Κάπνιζα μαριχουάνα 10 χρόνια (video)

Σχετικά άρθρα