Σύνταγμα: Βίντεο φέρεται να αποτυπώνει πανηγυρισμούς για το χτύπημα της Χαμάς στο Ισραήλ (video)

Σύμφωνα με τον λογαριασμό που ανάρτησε στο βίντεο, στο οποίο φαίνονται αρκετοί Παλαιστίνιοι και άλλοι ισλαμιστές, το συμβάν έγινε μετά την επίθεση της Χαμάς και αποτυπώνει τους πανηγυρισμούς για το πλήγμα στο Ισραήλ.

Την ώρα που οι υπηρεσίες πληροφοριών των χωρών της Δύσης έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα ανεύρεσης θυλάκων της Χαμάς, έτσι ώστε να αποτρέψουν πιθανά χτυπήματα σε ενδεχόμενους στόχους, ένα βίντεο από την καρδιά της Αθήνας έρχεται να προκαλέσει έντονη ανησυχία και στην Ελλάδα.

Στο βίντεο παρουσιάζονται αρκετοί Παλαιστίνιοι, Αφγανοί και άλλοι Ισλαμιστές, οι οποίοι πανηγυρίζουν και καίνε σημαίες του Ισραήλ. Ο λογαριασμός που ανάρτησε το βίντεο στο Twitter υποστηρίζει πως το βίντεο έχει ληφθεί μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς κατά του Ισραήλ το Σάββατο (7/10) και αποτυπώνει τους πανηγυρισμούς των Ισλαμιστών για το πλήγμα που κατάφερε η παλαιστινιακή στρατιωτική οργάνωση.

Μάλιστα, αναφέρεται πως υπήρξαν Έλληνες που αντέδρασαν σε αυτό που έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους, στην καρδιά της Αθήνας το Σύνταγμα, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια από όσους πανηγύριζαν για το χτύπημα κατά του Ισραήλ. «Ζητώ από τις ελληνικές Αρχές να συλλάβουν τους υποστηρικτές της Χαμάς στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, οι υπηρεσίες ασφαλείας στη Δύση έχουν αυξήσει τα μέτρα σε πιθανούς στόχους μελών της Χαμάς, ενώ παράλληλα οι υπηρεσίες πληροφοριών «ξεψαχνίζουν» τα πάντα έτσι ώστε να γνωρίζουν τυχόν διαδρομές μελών της Χαμάς στις χώρες τους. Σε αυτές τις συσκέψεις, όπως μετέδωσε η αστυνομική συντάκτρια του CNN, Μίνα Καραμήτρου, στο κεντρικό δελτίο του Open, συμμετείχε και η ΕΥΠ η οποία σε συνεργασία με τους υπόλοιπους κλάδους της ΕΛΑΣ έχει ήδη λάβει αυξημένα μέτρα.

Συγκεκριμένα, ερευνάται τυχόν ύπαρξη θύλακα της Χαμάς στην Ελλάδα ή τυχόν διέλευση προς άλλη χώρα. Παράλληλα, γίνονται νέοι εκτεταμένοι έλεγχοι στα κέντρα κράτησης μεταναστών, ενώ παράλληλα αυξάνονται τα μέτρα και για τις μεταναστευτικές ροές.

opinion-google-news-2

πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά άρθρα