Ρούλα Πισπιρίγκου εκνευρισμένη με τον Μάνο Δασκαλάκη: «Θα το φάει το κεφάλι του» (video)

Σε νέες δηλώσεις μέσα από την φυλακή προχώρησε η κατηγορούμενη για την δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, προχώρησε σε δηλώσεις μέσα από την φυλακή σχολιάζοντας τα όσα έχουν ακουστεί για την κεταμίνη αλλά και το τεστ DNA που επιθυμεί να κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου τόνισε ότι δεν γνώριζε πως ο πρώην σύζυγός της έχει την επιθυμία να κάνει τεστ DNA για την πατρότητα, δηλώνοντας ότι ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του, ενώ τον προειδοποίησε ότι αν πάει να κάνει τεστ «θα το φάει το κεφάλι του».

Ρούλα Πισπιρίγκου - Πάτρα - Θάνατος τριών κοριτσιών
Ρούλα Πισπιρίγκου – Πάτρα – Θάνατος τριών κοριτσιών

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για τους πραγματογνώμονες που προσέλαβε η κατηγορούμενη για να την υπερασπιστούν και να τη βοηθήσουν να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. «Οι πέντε από τους έξι συμβούλους έχουν από μόνοι τους έρθει σε επαφή μαζί μας και έχουν εκφράσει την επιθυμία να εργαστούν για εμάς χωρίς αμοιβή», ανέφερε ο ίδιος.

Μάλιστα, είπε πως ο λόγος που οι σύμβουλοι θα δουλέψουν εθελοντικά είναι γιατί ουσιαστικά «διαφωνούν επιστημονικά με τα όσα ακούγονται για την υπόθεση, όπως ότι η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος έχει αναφερθεί πολλές φορές στο θρίλερ της Πάτρας, ανέφερε κατά την διάρκεια της εκπομπής, «χθες, μιλούσα με έναν ειδικό στα φάρμακα και μου έλεγε ότι αυτή η φαρμακευτική κεταμίνη είναι η ίδια που έχουν στα νοσοκομεία αλλά και στα κτηνιατρεία. Οι κτηνίατροι τη χρησιμοποιούν στα χειρουργεία που κάνουν στα ζωάκια. Είναι η ίδια ακριβώς. Μάλιστα, το σκυλάκι της οικογένειας Δασκαλάκη φέρεται να είχε κάνει χειρουργείο και ενδέχεται να του είχε χορηγηθεί μία τέτοια ουσία».

Μάνος Δασκαλάκης: Πού μένει σήμερα, ποιον επισκέπτεται δύο φορές την εβδομάδα

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας, που μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης ζει λίγο έξω από την Πάτρα, περίπου σε απόσταση 5 χιλιομέτρων, σε ένα συγγενικό του σπίτι, στο οποίο έχει απομονωθεί.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο, 5 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, σε κάποιο συγγενικό σπίτι και μένει. Δεν βγαίνει καθόλου μέσα απ’ το σπίτι και δέχεται δύο φορές την εβδομάδα ψυχιατρική… κάνει συνεδρίες τελοσπάντων με ψυχίατρο», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

Αυτός έχει πιεστεί από παντού. Πέρα από το ότι ήταν υπερβολικά παρτάκιας και εγωπαθής και δεν κοίταγε πέρα απ’ τη μύτη του και τόσα χρόνια με την συγκεκριμένη γυναίκα. Τώρα πια κατάλαβε και κατανόησε τι του έχει συμβεί. Ανησυχούν όλοι και ο πατριός του και ο μπαμπάς του και η μαμά του, πάρα πολύ.

Εντάξει στην αρχή δεν δεχόταν ψυχολογική βοήθεια και τώρα μόνος του την ζήτησε. Δεν βγαίνει καθόλου ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν μιλάει σε κανέναν, δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν.

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα