Πετράκος κατά Κανάκη: Προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό (video)

Με τους Ράδιο Αρβύλα και προσωπικά τον Αντώνη Κανάκη τα βάζει ο Γρηγόρης Πετράκος, μετά τον σχολιασμό του τελευταίο του βίντεο για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η εκπομπή σχολίασε το… παραλήρημα του Γρηγόρη Πετράκου, αφιερώνοντας του την κορυφή του Top Επικαιρότητας λέγοντας σε λίγο ειρωνικό ύφος ότι «κουβαλάει μόνος του τον σταυρό για όλους του αντιεμβολιαστές και τους αρνητές του κορονοϊού» και χλευάζοντας τον τρόπο που επέλεξε για να διαμαρτυρηθεί καθήμενος σε ένα παγκάκι της γειτονιάς του.

Αντιδρώντας λοιπόν σε αυτόν τον σχολιασμό, ο Γρηγόρης Πετράκος στρέφει τα βέλη του στον παρουσιαστή της εκπομπής, Αντώνη Κανάκη λέγοντας «Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό» και προτρέποντας τους συντελεστές του Ράδιου Αρβύλα να «ξαναβάλουν τίτλο “ΑΜΑΝ τα Καθάρματα”».

Γρηγόρης Πετράκος – Η ανάρτηση του

«Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόιδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόιδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία.

Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας ‘λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω… Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες (και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται…

Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας… Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γρηγόρης Πετράκος για τα νέα μέτρα με τα 100 ευρώ πρόστιμο: Έχουμε επίσημα δικτατορία (video)

Σχετικά άρθρα