Γρηγόρης Πετράκος για τα νέα μέτρα με τα 100 ευρώ πρόστιμο: Έχουμε επίσημα δικτατορία (video)

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος μιλά για δικτατορία με αφορμή τα νέα μέτρα της κυβέρνησης κι ενώ η χώρα θρηνεί 88 νεκρούς σε μόλις 24 ώρες.

Από αυτούς, το 95,4% -σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ– είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ήταν άνω των 70 ετών.

Επίσης, η διάμεση ηλικία των 664 διασωληνωμένων του 24ώρου είναι τα 64 έτη και το 80.12% (δηλαδή οι 532) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι.

Παρόλα αυτά, ο Γρηγόρης Πετράκος, τραγουδιστής -και οψίμως πολιτικός- εξακολουθεί να «κραυγάζει» στα social media για «δικτατορίες» και επαναστάσεις, κατευθύνοντας την -όποια- επιρροή του προς την λάθος κατεύθυνση, την ώρα που η πατρίδα χρειάζεται ψύχραιμες και -κυρίως- επιστημονικά καταρτισμένες επιστημονικά φωνές ώστε να πληροφορήσουν τους συμπολίτες μας.

«Μόλις διάβασα το αδιανόητο μέτρο που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ότι θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα, όποιος άνω των 60 ετών δεν δέχεται να εμβολιαστεί. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά. Να εκβιάζεται ο πατέρας μας και η μάνα μας, εμένα η ψυχή μου δεν το δέχεται. Τους εύπορους δεν θα τους νοιάξει. Μιλάμε, όμως, για τους απλούς συνταξιούχους. Αυτούς που μια ζωή δουλεύουν και η πενιχρή σύνταξη δεν τους φτάνει ούτε για καφέ. Έχουμε επίσημα δικτατορία. Για μένα προσωπικά. Τώρα το σπίτι μου δεν με χώρεσε. Είμαι ένας βαθιά ειρηνικός άνθρωπος. Δεν έχω ασκήσει βία ούτε σε μυρμήγκι», είπε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Και πρόσθεσε: «Βγήκα στην πλατεία του Γέρακα ολομόναχος και εδώ θα κάτσω μέχρι το βράδυ. Επειδή δεν το αντέχει η συνείδησή μου να αφήσω αυτούς τους ανθρώπους στη μοίρα κάθε δικτάτορα. Θα κάτσω εδώ και όποιος θέλει ας έρθει να μου κάνει παρέα. Ειρηνικά ας κάτσει όποιος θέλει στο παγκάκι και να δείξει τη βαθιά του θλίψη για αυτό που συμβαίνει. Αυτό δεν θα περάσει. Τους γέρους μας δεν θα τους εκβιάσετε. Θα τους βοηθήσουμε όλοι μαζί».

Δείτε όσα είπε στο νέο του -κάθε άλλο παρά επιστημονικό- «διάγγελμα» ο Γρηγόρης Πετράκος

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γρηγόρης Πετράκος: Ο αντιεμβολιαστής θα τραγουδάει σε μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους (video)

Σχετικά άρθρα