Γρηγόρης Πετράκος: Ο αντιεμβολιαστής θα τραγουδάει σε μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους (video)

Δεν έχουν περάσει παρά τρεις μήνες από τότε που ο Γρηγόρης Πετράκος -ο οποίος έχει αναχθεί σε άτυπο αρχηγό των αρνητών μάσκας, εμβολίου, κορονοϊού και γενικά του οτιδήποτε έχει να κάνει με την πανδημία– έριχνε τα βέλη του στον συνάδελφό του, Πάνο Κιάμο.

Αφορμή, το ότι ο Πάνος Κιάμος ανακοίνωνε την επιστροφή του στις πίστες αλλά σε μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους. Τότε, ο Γρηγόρης Πετράκος είχε γίνει «πυρ και μανία» και με δημόσια παρέμβασή του ζητούσε τη «συγγνώμη» του συναδέλφου του.

Για να φτάσουμε στο σήμερα, με τον Γρηγόρη Πετράκο να κάνει… ακριβώς το ίδιο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την ερασιτεχνική του ενασχόληση… με την ιατρική.

Κι αυτό καθώς σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ότι από το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου θα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα, όπου η είσοδος επιτρέπεται… μόνο σε εμβολιασμένους!

Γρηγόρης Πετράκος - Πάτρα
Γρηγόρης Πετράκος – Πάτρα

Όπως ήταν λογικό, η απόφασή του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με αρκετούς διαδικτυακούς του φίλους να του γράφουν ότι τους «πούλησε» και κάποιους άλλους να μιλούν για προδοσία και για ιστορική «κωλοτούμπα».

Διαφωνεί αλλά… θα το κάνει!

Ο ίδιος ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στο Star γι’ αυτή του την απόφαση, λέγοντας πως εκείνος ως ανεμβολίαστος θα δουλεύει κάνοντας rapid test, όμως ο κόσμος θα πρέπει είτε να έχει κάνει το εμβόλιο, είτε να έχει νοσήσει.

Μάλιστα σπεύδει να… διαβεβαιώσει τους θαυμαστές του -ίσως και τους συνοδοιπόρους του στον ανένδοτο που έχει κηρύξει κατά της πανδημίας- πως προσωπικά του φαίνεται παράδοξο αλλά είναι… υποχρεωμένος να το δεχτεί!

«Δεν μου αρέσει καθόλου αν η ερώτηση είναι αυτή και κάνω και πολλούς αγώνες να το αλλάξουμε αυτό» λέει χαρακτηριστικά δείχνοντας πραγματικά να βιώνει μια… εσωτερική πάλη.

https://youtu.be/GtcI3yI4_uY

Δείτε όσα λέει ο πρώην ανένδοτος – νυν διαλλακτικός Γρηγόρης Πετράκος

Οι εξελίξεις σχολιάστηκαν και στο Πρωινό, όπου ο τραγουδιστής δέχθηκε τα «πυρά» των συντελεστών της εκπομπής για την εντυπωσιακή -ομολογουμένως- δημόσια μεταστροφή του…

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γρηγόρης Πετράκος: Μετά την καριέρα στο τραγούδι και την «Ιατρική» – Κατεβαίνει και στη πολιτική

Σχετικά άρθρα