Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της πρώην συντρόφου του – «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω» (video)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο με το βίντεο ερωτικών στιγμών που διέρρευσε ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» σε πορνογραφικό site.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή της. «Δεν είναι μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία», είπε στην εκπομπή T-live στον Alpha η 30χρονη γυναίκα.

Διαβεβαίωσε ότι οι άλλοι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» δεν γνώριζαν. «Οι ίδιοι δεν ήξεραν. Δεν ήξερε κανείς».

Κάτι το οποίο επανέλαβαν στην αποψινή εκπομπή τους οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης.

Όπως είπε, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση, προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου».

Πρόσθεσε δε πως «συναισθηματικά με εκβίασε, όπως και τώρα. Δηλαδή, αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η συνέντευξη που έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου η πρώην του

Στεφανίδου: Εσύ είχες δύο χρόνια σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, έτσι;

Πρώην σύντροφος: Ναι, ναι.

Στεφανίδου: Σου είχε δείξει κάποια τέτοια δείγματα;

Πρώην σύντροφος: Δεν είχα καταλάβει κάτι. Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμε. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλά, έκανα ό,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια, δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα, είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομο (Στάθης Παναγιωτόπουλος) λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματός του θεωρούσα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι… Δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια.

Στεφανίδου: Το καταλαβαίνω… Πότε άρχισε να δημοσιοποιεί τις προσωπικές στιγμές; Ενώ ήσασταν ακόμα μαζί;

Πρώην σύντροφος: Από το πρώτο εικοσαήμερο κιόλας.

Στεφανίδου: Εσένα ποιος σε ειδοποίησε ότι το κάνει αυτό;

Πρώην σύντροφος: Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε, και επειδή της είχα αναφέρει κιόλας ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβε ότι είμαι εγώ, μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες, και ανάμεσά τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες.

Στεφανίδου: Εσύ, όταν το είδες, τι του είπες;

Πρώην σύντροφος: Αυτό έγινε αφού είχαμε χωρίσει, οπότε δεν του είπα κάτι, γιατί δεν είχε νόημα, απλά κινήθηκα αμέσως νομικά.

Στεφανίδου: Δεν μιλήσατε; Δεν τον πήρες τηλέφωνο να του πεις «τι έχεις κάνει;»

Πρώην σύντροφος: Όχι, ήμουν σε τέτοια κατάσταση, δεν υπήρχε λόγος. Μάλιστα, ο ίδιος (Στάθης Παναγιωτόπουλος) μου έλεγε συνέχεια ότι προσέχει να μη διαρρεύσει. Γι’ αυτό το λόγο τα περνούσε αμέσως από το κινητό του στον υπολογιστή, για λόγους ασφαλείας, όπως μου έλεγε.

Στεφανίδου: Πήγες και έκανες μήνυση κατευθείαν μόλις κατάλαβες τι έχει κάνει;

Πρώην σύντροφος: Ναι, ναι. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα γίνονται κοινοποιήσεις και από άλλα άτομα, ξανά και ξανά. Και ενώ είχε γίνει η μήνυση και ο ίδιος δεν το γνώριζε, και ενώ ήταν σε άλλη σχέση, ανέβασε και ένα άλλο βίντεο… Έκανα αμέσως καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου, εκείνος (Στάθης Παναγιωτόπουλος) κρύφτηκε και το απέφυγε και τότε είναι που έμαθε ότι εκκρεμεί και αυτή η κατηγορία εις βάρος του. Αυτό ήταν Απρίλιος του 2019.

Στεφανίδου: Άρα αυτός, όταν του έκανες μήνυση, δεν το έμαθε, αρχικά, ότι του έκανες μήνυση;

Πρώην σύντροφος: Όχι, δεν το γνώριζε. Τη μήνυση την κατέθεσα στην Εισαγγελία, εδώ στην Αθήνα.

Στεφανίδου: Ανέβασε δηλαδή κι άλλο βίντεο;

Πρώην σύντροφος: Ναι, το τέταρτο βίντεο.

Στεφανίδου: Και εσύ τι έκανες μετά;

Πρώην σύντροφος: Τότε, επειδή το είδα επί τόπου, έκανα αμέσως καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου.

Στεφανίδου: Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε καθόλου;

Πρώην σύντροφος: Όχι. Δήλωσε ότι έκανε επέμβαση (Στάθης Παναγιωτόπουλος) και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ισχύει, γιατί ταξίδεψε στην Αλόννησο, τον είδαν όλοι επειδή κυκλοφορούσε με το μηχανάκι.

Στεφανίδου: Τι εντύπωση έχεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Για ποιον λόγο το έκανε όλο αυτό;

Πρώην σύντροφος: Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του, προφανώς του έδινε ικανοποίηση και επιβεβαίωση.

Στεφανίδου: Με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» προσπάθησες να επικοινωνήσεις;

Πρώην σύντροφος: Όχι και οι ίδιοι δεν ήξεραν κάτι, γιατί και ο ίδιος μου είπε ότι δεν ήξεραν κάτι. Δεν ήξερε κανείς.

Στεφανίδου: Τώρα που βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αυτό πώς το άκουσες;

Πρώην σύντροφος: Κατ’ αρχάς, λέει (Στάθης Παναγιωτόπουλος) ότι επανόρθωσε εμπράκτως… Δεν κατάλαβα τι εννοεί, πώς επανόρθωσε εμπράκτως. Ίσα ίσα, προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση, προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου.

Στεφανίδου: Σου είχε πει «απέσυρε τη μήνυση, για να σε παντρευτώ;»

Πρώην σύντροφος: Μου είπε ότι άλλαξε, ότι το μετάνιωσε και να αποσύρεις τη μήνυση για να μου δείξεις ότι με αγαπάς, δηλαδή συναισθηματικά με εκβίασε, όπως και τώρα. Δηλαδή, αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα.

Στεφανίδου: Σου είχε ζητήσει συγνώμη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατ’ ιδίαν γι’ αυτά που είχε κάνει;

Πρώην σύντροφος: Ζήτησε, αλλά η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής, δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλιτώσει. Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι η μόνον η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν. Με στενοχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου (Στάθης Παναγιωτόπουλος)  Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμη και τώρα.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Καίτη Γαρμπή: Αποτελείωσε με μια πρόταση τους Ράδιο Αρβύλα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (photo)

Σχετικά άρθρα