Καίτη Γαρμπή: Αποτελείωσε με μια πρόταση τους Ράδιο Αρβύλα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (photo)

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media συνηθίζει να παίρνει θέση για θέματα της επικαιρότητας.

Την στιγμή που όλες οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων μεταδίδουν τα ρεπορτάζ τους για τον παρουσιαστή, η Καίτη Γαρμπή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter «κάρφωσε» τον Αντώνη Κανάκη και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ενώ πήγε ένα βήμα παρακάτω την σκέψη της.

«Κάθε μέρα και μια απογοήτευση» έγραψε η Καίτη Γαρμπή και συνέχισε: «Ok το καταλάβαμε. Ο Κανάκης “δεν ήξερε” επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος».

Η Καίτη Γαρμπή πήγε την σκέψη της «παρακάτω» γράφοντας: «Παρακάτω: Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση, για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας, για το φόβο της, το άγχος της, τη ντροπή της, το θυμό της, την ανασφάλεια της, και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;».

Καίτη Γαρμπή - Twitter
Καίτη Γαρμπή – Twitter

Η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν.

Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως.

Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Οριστικά τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος- Κατηγορείται για Revenge Porn (video)

Σχετικά άρθρα