Τάσος Μπουντούρης για Μπεκατώρου: Δεν υπάρχει βιασμός (video)

Ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας, Τάσος Μπουντούρης, προέβη σε αδιανόητες δηλώσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live, για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της;», ανέφερε ο Τάσος Μπουντούρης.

Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο μαγαζί του Ολυμπιονίκη Τάσου Μπουντούρη στον Πειραιά, για τις αναρτήσεις που είχε ανεβάσει στο Facebook τον περασμένο Νοέμβριο.

«Η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα. Εάν υπερβούμε υπάρχει εισαγγελέας. Πού και πού θα πληρώσουμε την ποινή μας εμείς που φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες αρκεί αυτές να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες» είχε γράψει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Τάσος Μπουντούρης.

Τάσος Μπουντούρης - facebook
Τάσος Μπουντούρης – facebook

«Αυτές οι αναρτήσεις ήταν γελοίες, ήταν αστείο. Έγινε σχόλιο σε μια φίλη μου. Έχω βγει 400 φορές στις ειδήσεις και λέω ότι δεν είμαι κατά της βίας των γυναικών. Είμαι κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται. Αυτά τα συνθήματα δεν έχουν να κάνουν με τις αναρτήσεις που έκανα. Σας το υπογράφω. Τα συνθήματα έχουν γίνει από τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΙΟ, από το δικό του κύκλωμα., τον κ. Γιάννη Αθανασίου. Εγώ είμαι εν εξάλλω. Τα συνθήματα και η απειλή για τη ζωή μου με κάνουν να φοβάμαι. Θέλω να καταγγείλω δημόσια τη δράση του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να γίνεται η ίδια κατήγορος και δικαστής. Με απαράδεκτη πολιτική θέλει να πάρει την Ομοσπονδία. Δεν θα τολμήσει κανείς να ακουμπήσει κανείς την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Έχει το 95% υπέρ της» είπε, μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε τότε στον Τάσο Μπουντούρη ότι με αυτά που λέει διαφοροποιείται από την κοινή γνώμη και το σύνολο του πολιτικού κόσμου για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Θα παραβλέπουμε τους δικηγόρους και τους Εισαγγελείς; Την ελληνική νομοθεσία; Δικτατορία έχουμε; Τον γνωρίζω καλά τον άνθρωπο. Έχει προσφέρει τεράστιο έργο. Είναι οικογενειάρχης, έχει εγγόνια και έχει τη χειρότερη αρρώστια που τον σκοτώνει. Να δικαστεί και να του φάμε το κεφάλι εμείς, αλλά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Γιατί προτρέχουμε; Κακώς αναφέρομαι στη Μπεκατώρου, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου» υπογράμμισε ο Τάσος Μπουντούρης.

Σοφία Μπεκατώρου - Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας
Σοφία Μπεκατώρου – Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας

«Δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου»

Η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε πως δεν έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου.

«Δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της; Σας παρακαλώ, μπορούμε να μάθουμε άπαντες την αλήθεια; Και θα του φάμε το κεφάλι του ανθρώπου. Να μάθουμε την αλήθεια» είπε ο Τάσος Μπουντούρης.

Και συνέχισε: «Δεν στηρίζω τον άνθρωπο, στηρίζω τη δικαιοσύνη. Είμαι πιο δεξιός και από τον Πρωθυπουργό. Έχουμε βουλιάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τραγικό. Αν η Σοφία φώναζε με μια φωνή, δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Μπορεί να έχει γίνει άλλη χρήση. Φοβάμαι για τα μέλη της Ομοσπονδίας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live και τα όσα είπε ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης:

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Σοφία Μπεκατώρου: Αυτός είναι που την κακοποίησε σεξουαλικά (video)

πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά άρθρα