Δήλωση σοκ από τη Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη – Ο Σήφης δολοφονήθηκε

Η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έρευνας για το θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, σε δήλωσή της αναφέρει:

«Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας…».

Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έφερε χτυπήματα και από άλλα όργανα εκτός από την προπέλα.

Με αφορμή το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, σύζυγος του πρώην υπουργού, επανέλαβε την πεποίθηση ότι ο άνδρας της δολοφονήθηκε.

Μίνα Παπαθεωδορου Βαλυράκη, Σήφης Βαλυράκης
Μίνα Παπαθεωδορου Βαλυράκη, Σήφης Βαλυράκης

«Ανοίγει μια άλλη σελίδα που μπορεί να οδηγήσει σε πάρα πολλά θέματα»

Όπως δήλωσε σχετικά και ο κ. Γιάννης Παγορόπουλος, ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, πρόκειται για μια εξέλιξη που ανοίγει μια άλλη σελίδα στην υπόθεση.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι πράγματι υπήρχαν χτυπήματα και από άλλο όργανο το οποίο δεν είναι από προπέλα. Δεν έχει διευκρινιστεί το αν τα χτυπήματα είναι από ένα ή περισσότερα αντικείμενα, αυτό που προκύπτει είναι πως τα χτυπήματα είναι από περισσότερα αντικείμενα», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη με δηλώσεις του στο Mega.

«Η ουσία όλης της ιστορίας είναι πως υπάρχουν χτυπήματα στο πρόσωπο του Σήφη Βαλυράκη που δεν τα γνωρίζαμε» ανέφερε ο κ. Γιάννης Παγορόπουλος.

«Κατά τη προσωπική μου άποψη ανοίγει μια άλλη σελίδα στην υπόθεση, που μπορεί να οδηγήσει σε πάρα πολλά θέματα διάφορων επιπτώσεων στην εν λόγω υπόθεση» κατέληξε.

Το ιστορικό

Υπενθυμίζεται ότι ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός από το Λιμενικό την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας.

Το σώμα του 78χρονου βρέθηκε στα βράχια ενός μικρού νησιού στην περιοχή που ονομάζεται «Πεζονήσι» ή «Νησί των Ονείρων». Φορούσε καταδυτική στολή και βρέθηκε ένα μίλι μακριά από το σκάφος του.

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης: Μίνα Παπαθεοδώρου

«Γιατί οι πολιτικοί κρύβουν την αλήθεια για τον Σήφη Βαλυράκη;» (photo)

Σχετικά άρθρα