Μαίρη Χρονοπούλου: Δύσκολες ώρες για τη δημοφιλή ηθοποιό

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται σε πολύ βαριά κατάσταση για 10η ημέρα και στον 19ο βαθμό του κύκλου της κλίμακας του μοριακού τεστ PCR, γεγονός που δείχνει ότι ο ιός την ταλαιπωρεί αρκετά.

Με βαριά συμπτώματα πνευμονίας, η Μαίρη Χρονοπούλου θεωρεί τον εαυτό της πολύ τυχερό που εδώ και πολλά χρόνια γιατρός της είναι ο κορυφαίος καθηγητής Νικόλαος Κουλούρης, διευθυντής του Πνευμονολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου «Σωτηρία», ο οποίος την καθοδηγεί από το τηλέφωνο για τη θεραπεία της.

Ο λόγος είναι, γιατί η Μαίρη Χρονοπούλου δεν θέλησε να μεταβεί στο νοσοκομείο, παρόλο που της είχαν ετοιμάσει μονόκλινο δωμάτιο θεραπείας, λόγω της εξαιρετικά επείγουσας κατάστασής της.

Η γνωστή ηθοποιός, παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει, κατάφερε να δώσει συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα. Συγκεκριμένα είπε: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα! Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο! Είμαι σε μια καραντίνα. Βέβαια, σε μια καραντίνα εννέα στρεμμάτων, 200 ελιών και των λατρεμένων μου ζωντανών, μέσα στον πεντακάθαρο αέρα μου. Βλέπετε, είμαι τυχερή-το σπίτι μου βρίσκεται ακριβώς πάνω σε ένα μπουγάζι. Και έχω πάντα, μα πάντα, αγέρα που τον λατρεύω…Ευτυχώς, η γραμματέας και βοηθός μου, η Νίνο, αρρώστησε ελαφρά, πολύ ελαφρύτερα από εμένα. Κι έτσι μπόρεσε να μου συμπαρασταθεί τέλεια, όπως πάντα. Μοναδική παρηγοριά μου, τα συνεχή και ακατάπαυστα τηλεφωνήματα των φίλων μου».

«Είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής μου, τα πιο μοναχικά… Το Χαμόγελο του Παιδιού, η δεύτερη οικογένειά μου, είχε οργανώσει ένα μεγάλο event με παιδάκια και χορηγούς σε ένα πανέμορφο κτήμα για τον εορτασμό των γενεθλίων μου. Είχα ζητήσει η τούρτα μου να έχει 100 κεράκια! Έτσι, για τους κακόγλωσσους! Όμως, Κώστα μου (Γιαννόπουλος) και Φωτεινή μου (Πρόκου), όλα πήγαν πίσω, έχουμε όμως χρόνο μπροστά μας! Αυτό όμως που με κουκούλωσε τρυφερά και μου έδωσε κουράγιο ήταν η πολλαπλή, καθημερινή συμπαράσταση των φίλων μου. Όπως μου είπε ένας φίλος μου, “δεν έχεις φίλους, Μαίρη, οικογένεια έχεις”. Σε επτά μέρη της Αθήνας, όχι απαραίτητα σε κεντρικές και περίοπτες περιοχές, έχουν εγκατασταθεί επτά διαγνωστικά κέντρα ύψιστης ποιότητας. Ενα από αυτά είναι πλάι στο σπίτι μου, στο Κορωπί. Πρόκειται για τον όμιλο Ιατρική Διάγνωση και μου έχει συμπαρασταθεί αφάνταστα, σαν συγγενής μου. Καθημερινά! Τους ευγνωμονώ. Δήμητρα, σ’ αγαπώ» συμπλήρωσε η Μαίρη Χρονοπούλου.

(φωτο: papadakispress.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα