Κώστας Βαξεβάνης: Αγωγή σε Μητσοτάκη – Ή θα αποδείξει αυτά που λέει ή θα καταδικαστεί ως συκοφάντης

Αγωγή αναμένεται να καταθέσει ο Κώστας Βαξεβάνης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ενέπλεξε τον δημοσιογράφο «στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός «ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός ο οποίος, το 2016, σε απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου εμπλέκεται στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο, με σκοπό τη δημιουργία τηλεοπτικού δικτύου εκπομπών στην Ελλάδα. Ήταν ο δημοσιογραφικός υπεύθυνος αυτής της πρωτοβουλίας. Αυτά είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται».

Αμέσως μετά το πέρας της συνέντευξης. Όπως γνωστοποιεί το documentonews.gr, μετά το πέρας της συνέντευξης, επικοινώνησε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για να απαντήσει επισήμως ποια είναι η εν λόγω απόφαση.

Ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης προανήγγειλε αγωγή κατά του πρωθυπουργού, αναφέροντας πως «ο κ. Μητσοτάκης ή θα αποδείξει αυτά που λέει ή θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης που είχαμε την ατυχία να είναι πρωθυπουργός».

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα