Κώστας Δόξας: Οριστικό τέλος από το YFSF μετά τις καταγγελίες

Ο Κώστας Δόξας με ανακοίνωση ενημέρωσε τα μέσα ότι αποφάσισε να φύγει οριστικά από το σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», μετά τις καταγγελίες από την πρώην γυναίκα του.

Η πρώην σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή κατέθεσε μήνυση, στην οποία ισχυρίζεται ότι ο Κώστας Δόξας είχε «επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά» όσο ήταν παντρεμένοι. Στη μήνυσή της, αναφέρει μάλιστα πολλά περιστατικά κατά τα οποία ο τραγουδιστής χειροδίκησε εναντίον της.

«Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι», αναφέρει ο Κώστας Δόξας για τους ισχυρισμούς της πρώην γυναίκας του.

Ενώ λίγο αργότερα το απόγευμα της Παρασκευής ο ταλαντούχος τραγουδιστής Κώστας Δόξας, πήρε την απόφαση να αποχωρίσει οριστικά από το YFSF τονίζοντας ότι: «Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά», και συνέχισε λέγοντας: «αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας».

Ολόκληρη η επίσημη ανακοίνωση του

«Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που της υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι για τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά.

Ούτε όμως και εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου.

Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει».

Κώστας Δόξας - επίσημη ανακοίνωση
Ανακοίνωση Δόξα

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», για προσωπικούς λόγους.

Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο».

Ανακοίνωση ΑΝΤ1
Ανακοίνωση ΑΝΤ1

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης:

Συνελήφθη ο ράπερ Mad Clip από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ μετά από τρελή καταδίωξη (video)

Σχετικά άρθρα