ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ: Εκδήλωση με άρωμα καλοκαιριού στο Island Art (photo)

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» πραγματοποίησε τη λαμπερή του μουσική εκδήλωση με άρωμα καλοκαιριού φέρνοντας κοντά εξέχουσες προσωπικότητες, σε μία ιδιαίτερη βραδινή ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Island Art & Taste Residence και πλαισιώθηκε καλλιτεχνικά από την υπέροχη Ηρώ Σαΐα Ξαρχάκου και την εννεαμελή ορχήστρα της που ταξίδεψε τους καλεσμένους σε όμορφα μουσικά μονοπάτια.

Ηρώ Σαΐα, Κατερίνα Παναγοπούλου, Έμη Λιβανίου
Ηρώ Σαΐα, Κατερίνα Παναγοπούλου, Έμη Λιβανίου

Στον λόγο της, η Πρόεδρος του Σωματείου, κυρία Κατερίνα Ναυπλιώτη Παναγοπούλου, ανέφερε το σημαντικό έργο που επιτελεί το Σωματείο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» επί 47 συναπτά έτη, σχετικά, με την ενίσχυση της θέσης των γυναικών στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και εν γένει τη δραστηριοποίηση του για την κοινωνική αλληλεγγύη.

Κατερίνα Παναγοπούλου, Σταύρος Ξαρχάκος - Ιωάννα Ευθυμίου, Βάνα Μπάρμπα
Κατερίνα Παναγοπούλου, Σταύρος Ξαρχάκος – Ιωάννα Ευθυμίου, Βάνα Μπάρμπα
Σόφη Χαϊδεμένου, Όλγα Καραβερβέρη, Οδύσεια Κωνστάντουρα, Γιώργος Ντάβλας, Ιωάννα Ευθυμίου, Βάσω Τσίντζου
Σόφη Χαϊδεμένου, Όλγα Καραβερβέρη, Οδύσεια Κωνστάντουρα, Γιώργος Ντάβλας, Ιωάννα Ευθυμίου, Βάσω Τσίντζου

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος και Αντιπρόεδρος του Σωματείου, Έμη Λιβανίου. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», καθώς και δεκάδες μέλη του, τόσο από την Αθήνα, όσο και από τα παραρτήματα του από όλη την Ελλάδα, παρευρέθηκαν στηρίζοντας το φιλανθρωπικό του όραμα.

Λία Παναγοπούλου, Κατερίνα Κουρκούλη-Γιαννέτου - Άντζελα Βαγιωνή, Ζανέτ Καλατζάκου
Λία Παναγοπούλου, Κατερίνα Κουρκούλη-Γιαννέτου – Άντζελα Βαγιωνή, Ζανέτ Καλατζάκου
Λίτσα Λάβδα - Αλεξάνδρα Λιβανίου - Τζοβάνα Ναχμία
Λίτσα Λάβδα – Αλεξάνδρα Λιβανίου – Τζοβάνα Ναχμία

Η μοναδική μουσική βραδιά έφερε κοντά σημαντικές προσωπικότητες που με την παρουσία τους τίμησαν το Σωματείο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και τους σκοπούς του, όπως ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο διακεκριμένος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης, ο Γιώργος Τανισκίδης, η Κορίνα Γραφανάκη, ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων Συμεών Σιδηρόπουλος, η δικηγόρος Καλαντζάκου Τσατσαρώνη Ζανέτ, η δημοσιογράφος και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Έμη Λιβανίου, η Πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, ο Νίκος και η Μάιρα Τσαβλίρη, η Αφροδίτη Πλακιωτάκη, ο δικηγόρος Κώστας Λουκόπουλος, η Χριστιάννα Καίσαρη, η Πέγκυ Φιλίππου, η Σοφία Μπιθαρά, η Μαρίνα Καποπούλου, καθώς και πολλές ακόμα προσωπικότητες από το επιχειρηματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

(φωτο: papadakispress.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα