Γλυκά Νερά: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο δολοφόνος – Με ποιον είναι στο κελί (video)

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται πλέον ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, καθώς μετά την πολύωρη απολογία του, Ανακριτής και Εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος θα κρατηθεί στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο δικηγόρος του πιλότου σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο συζυγοκτόνος ζητεί «συγγνώμη» και εύχεται να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, παρόλο που για σχεδόν 40 ημέρες επέμενε πως το έγκλημα στα Γλυκά Νερά το είχαν κάνει «άγνωστοι κακοποιοί».

Πιο συγκεκριμένα, ο συνήγορος του 32χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο εντολέας του έδωσε τις «απαραίτητες διευκρινήσεις» και δεν άλλαξε τους αρχικούς του ισχυρισμούς. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Πρόκειται για μια πολύωρη ανάκριση όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπ’ όψιν μας.

Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: «μακάρι να μπορούσα το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες».

Η πολύωρη κατάθεση

«Ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη»: Με αυτά τα λόγια αποχώρησε από τα δικαστήρια λίγο μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να τον προφυλακίσουν, ο 32χρονος πιλότος που δολοφόνησε την γυναικα του στα Γλυκά Νερά.

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο 32χρονος καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος έφυγε με το τζιπ της αστυνομίας από την πρώην Σχολή Ευελπίδων.

Επί τέσσερις ώρες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του έδωσε τη δική του εκδοχή για το πως έγιναν τα πράγματα εκείνη τη μοιραία νύχτα, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε κανένα κίνητρο, ούτε προμελέτη για το φόνο στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα φέρεται να απάντησε στα όσα ακούγονται περί τρίτου προσώπου, λέγοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο ή συνεργός.

Με ποιον είναι στο κελί

Σε κελί ασφαλείας στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού θα κρατηθεί ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονος Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 32χρονος θα κρατηθεί μαζί με δύο κρατούμενους στο ίδιο κελί. Ήδη έχουν επιλεγεί οι δύο συγκρατούμενοί του, οι οποίοι είναι παλιοί κρατούμενοι στις φυλακές και κρίθηκαν «κατάλληλοι» για συνύπαρξη με τον 32χρονο. Παράλληλα, ο κρατούμενος θα επιτηρείται από σωφρονιστικό υπάλληλο.

Στόχος της διεύθυνσης των φυλακών είναι να μη δεχτεί επίθεση, λόγω της έκτασης και της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα το τελευταίο διάστημα.

Το επόμενο βήμα είναι ο 32χρονος να περάσει από συνέντευξη από τη διευθύντρια των φυλακών.

Στη ΣΤ’ πτέρυγα κρατούνται και άλλα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του Μένιου Φουρθιώτη. Όσον αφορά στο τεστ για τον κορονοϊό, ο 32χρονος έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ κατά την κράτησή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γλυκά Νερά: Δείτε το σκίτσο πως περιέγραψε τον υποτιθέμενο «ληστή» ο δολοφόνος της Καρολάιν (photo)

Σχετικά άρθρα