Γλυκά Νερά: Ο Aναγνωστόπουλος διακινούσε ναρκωτικά και τον ανακάλυψε η Καρολάιν γράφει η Mirror (photo)

Η στυγνή δολοφονία της Καρολάιν Κρουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά εξακολουθεί να απασχολεί τα βρετανικά ΜΜΕ.

Μετά τη «Daily Mail» που έκανε λόγο για «κρυφό ημερολόγιο» της Καρολάιν και τη «Sun» που επικαλούνταν δηλώσεις του πατέρα της 20χρονης, αυτή τη φορά πληροφορίες δημοσιεύει η «Mirror».

Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται η βρετανική εφημερίδα, η οποία επικαλείται αστυνομικές πηγές αυτό που φέρεται να αποδείχτηκε «μοιραίο» για την 20χρονη κοπέλα ήταν πως ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Γλυκά Νερά - ζευγάρι - δολοφονία
Γλυκά Νερά – ζευγάρι – δολοφονία

Που έβρισκε τα χρήματα;

Προσθέτει, επίσης, πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού και εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για να δικαιολογήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι, ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ. Έτσι, όπως λέει πάντα η Mirror, δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Το δημοσίευμα συνεχίζει, υποστηρίζοντας πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, τα οποία δεν ενέκρινε, με αποτέλεσμα αυτός να τη σκοτώσει.

Γλυκά Νερά - Aναγνωστόπουλος ναρκωτικά - Mirror
Γλυκά Νερά – Aναγνωστόπουλος ναρκωτικά – Mirror

Στο πλαίσιο αυτό, εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο οποίος θεωρεί πως υπάρχει «βάση» στις φήμες του ελληνικού Τύπου για την εμπλοκή του συζυγοκτόνου σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

«Η Καρολάιν είχε ισχυρή αίσθηση τού σωστού και του λάθους» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως θα τον είχε εγκαταλείψει, αν είχε διαπιστώσει πως εμπλεκόταν. Δηλώσεις μάλιστα που επαναλαμβάνει και στη «Mirror».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γλυκά Νερά: Βίντεο του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή – Κατερινόπουλος: Ήταν προμελετημένο έγκλημα (video)

Σχετικά άρθρα