Γλυκά Νερά: Βίντεο του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή – Κατερινόπουλος: Ήταν προμελετημένο έγκλημα (video)

Στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος της Καρολάιν Κράους στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σε βίντεο της ΕΡΤ, ο 32χρονος πιλότος, τελείως ανέκφραστος, μόλις έχει τελειώσει το τηλεφώνημά του από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Κατεβάζει το ακουστικό και να επιστρέφει στο κελί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τηλεφωνεί διαρκώς στους γονείς του και τον δικηγόρο του.

Θανάσης Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: Θεωρώ ότι ήταν προμελετημένο έγκλημα

Για προμελετημένο έγκλημα κάνει λόγο ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζοντας στο Open και τη Φαίη Μαυραγάνη την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωτόπουλο στα Γλυκά Νερά.

«Δεν πείθομαι ότι είναι έγκλημα εν βρασμώ, ερωτικού πάθους. Θεωρώ ήταν προμελετημένο. Δεν ξέρω αν συνδέεται με άλλο έγκλημα που ακούγεται, αλίμονο αν έχει σχέση. Αν έχουν βάση όσα ακούγονται, πρέπει να ερευνηθούν και να δοθούν απαντήσεις. Εύχομαι ο ανακριτής να έχει κουράγιο να φτάσει στο τέλος και να μαθευτεί η αλήθεια, για να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας.

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Tη Δευτέρα η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της Λυδίας

Ο Θανάσης Χαρμάνης δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν μίλησε στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» για το αίτημα επιμέλειας από τη μητέρα του θύματος στα Γλυκά Νερά.

«Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της Λυδίας και τον Σεπτέμβριο η οριστική απόφαση. Οι γονείς του δράστη μπορούν να έρχονται να το βλέπουν στην Αλόννησο. Να μην αποκοπούν. Η άλλη πλευρά θέλει το παιδί να μένει 6 μήνες στην Αθήνα μαζί τους και τους άλλους 6 στην Αλόννησο. Να μην πάει το παιδί σε ένα σχολείο που όλοι θα το λένε παιδί του φονιά. Φυσικά και θα ασχοληθούμε να βγουν τα θέματα της ιστορίας από το Διαδίκτυο, δεν είχαμε ως τώρα τον χρόνο. Έχει γίνει ήδη έρευνα κοινωνικών λειτουργών στα δύο σπίτια των παππούδων. Για την ψυχική ισορροπία του παιδιού πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και με τους γονείς του πιλότου» είπε ο κ. Χαρμάνης.

«Πιστεύω είμαστε ακόμη στην αρχή της υπόθεσης. Είναι προμελετημένο έγκλημα. Υπήρχε κίνητρο» ανέφερε.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γλυκά Νερά – «Βόμβα» από Daily Mail: Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος έγραφε η Καρολάιν για τον δολοφόνο

Σχετικά άρθρα