Γιώργος Ασημακόπουλος: Έκανε άμεσα πράξη την υπόσχεση του – Δωρίσει μέρος των χρημάτων στο Make a wish

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 6,5 μήνες στο Survivor 4 και στην καθημερινότητα του, όμως δεν ξέχασε να κάνει την υπόσχεση του άμεσα πράξη.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχασε χρόνο και βρέθηκε στα γραφεία του «Make a wish» για να δωρίσει ένα μέρος των χρημάτων που κέρδισε κατά την παραμονή του στο παιχνίδι.

Συγκινημένος ο Γιώργος Ασημακόπουλος «αγκάλιασε» τις νεράιδες του Κάνε-Μία-Ευχή, φέρνοντας πάντα στο μυαλό του το προσωπικό του βίωμα, μα περισσότερο από όλα «αγκάλιασε» τις ευχές δύο συγκεκριμένων παιδιών.

Με την πολύτιμη συμβολή του και το χρηματικό ποσό που θα προσφέρει στον οργανισμό θα εκπληρωθούν 2 ευχές παιδιών, με ζητούμενο την ριζική ανανέωση του δωματίου τους. Έτσι, σύντομα ο Αλέξανδρος, 5 ετών, θα αποκτήσει ένα δωμάτιο διαστημόπλοιο και θα έχει την ευκαιρία να ονειρεύεται στο διάστημα, ενώ ο Βαγγέλης, 6 ετών, θα κοιμάται σε ένα υπέροχο κάστρο μαζί με ήρωες και πολεμιστές!

Και τα δύο παιδιά νοσούν από λευχαιμία, βάσει και της αρχικής επιθυμίας του Γιώργου να υποστηρίξει παιδιά με καρκίνο, λόγω της απώλειας συγγενικού του προσώπου.

Τι είχε πει πριν λίγες ημέρες η διευθύντρια «Make a Wish» στο OPEN

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, διευθύντρια «Make a Wish», μίλησε για την απόφαση του παίκτη του Survivor, Γιώργου Ασημακόπουλου να προσφέρει τις απολαβές του σε διάφορα ιδρύματα και αποκάλυψε ότι: «Τα χρήματα θα πάνε σε ευχές παιδιών…»! Ο Γιώργος της είπε: «Θα στηρίξω ένα ή δύο δωμάτια παιδιών αρκεί αυτά τα παιδιά να παλεύουν τον παιδικό καρκίνο»!

Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι και ειδικά νέοι με ευαισθησίες σαν του Γιώργου Ασημακόπουλου, υπάρχει η ελπίδα για το μέλλον αυτής της χώρας!

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γιώργος Ασημακόπουλος: Με τα χρήματα από το Survivor 4 φτιάχνει 2 δωμάτια για παιδιά με καρκίνο (video)

Σχετικά άρθρα