Αθήνα, 5 Αυγούστου, 2021

Γιώργος Ασημακόπουλος: Με τα χρήματα από το Survivor 4 φτιάχνει 2 δωμάτια για παιδιά με καρκίνο (video)

H σημαντική κίνηση ανθρωπιάς που έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος την Κυριακή που αποχώρισε από το survivor 4, συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό καθέτως δεν είχε πει ότι θα δωρίσει τη χρηματική του αμοιβή!

Ο surnivor Γιώργος Ασημακόπουλος λίγο πριν αποχωρήσει από το survivor 4, είχε πει:

«Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε σήμερα. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα. Θέλω από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός».

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από την σχεδόν 6,5 μηνών παραμονή του στο παιγνίδι ανέρχεται στις 31.000 ευρώ.

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, διευθύντρια «Make a Wish», μίλησε για την απόφαση του παίκτη του Survivor, Γιώργου Ασημακόπουλου να προσφέρει τις απολαβές του  σε διάφορα ιδρύματα και αποκάλυψε ότι: «Τα χρήματα θα πάνε σε ευχές παιδιών…»! Ο Γιώργος της είπε: «Θα στηρίξω ένα ή δύο δωμάτια παιδιών αρκεί αυτά τα παιδιά να παλεύουν τον παιδικό καρκίνο»!

Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι και ειδικά νέοι με ευαισθησίες σαν του Γιώργου Ασημακόπουλου, υπάρχει η ελπίδα για το μέλλον αυτής της χώρας!

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης: 

Γιώργος Ασημακόπουλος: Συγκίνησε την Ελλάδα με την κίνηση ανθρωπιάς πριν την αποχώρησή του από το Survivor 4 (video)

Σχετικά άρθρα

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ακολουθήστε μας

881ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,626ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία νέα