Γιώργος Ασημακόπουλος: Συγκίνησε την Ελλάδα με την κίνηση ανθρωπιάς πριν την αποχώρησή του από το Survivor 4 (video)

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος συγκίνησε όλη την Ελλάδα στην αποχώρησή του με την σπάνια κίνηση ανθρωπιάς που θα κάνει!

Το ταξίδι του Γιώργου Ασημακόπουλου στο Survivor 4 τελείωσε εδώ. Ο παίχτης αποχώρησε από το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης μια ανάσα πριν από τον μεγάλο ημιτελικό, αφήνοντας πίσω τους τέσσερις παίκτες.

«Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε σήμερα. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα. Θέλω από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατά την αποχώρησή του, συγκινώντας του πάντες.

Η εξομολόγησή του, για τον θάνατο του αδερφού του

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος συγκλόνισε πριν από λίγες ημέρες τους συμπαίκτες του αλλά και τους τηλεθεατές με την εξομολόγησή του, για τον θάνατο του αδερφού του.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός «έχασε» τον αδερφό του από καρκίνο, «λυγίζοντας» στο συμβούλιο του νησιού.

Μετά από 6,5 μήνες παρουσίες στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 4, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει λάβει ένα ικανοποιητικό ποσό και σύμφωνα με όσα είπε προχθές η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», θα δώσει την αμοιβή του στα παιδάκια που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω, επειδή είχα συνομιλήσει μαζί του πριν φύγει και τώρα μπορώ να το πω. Τόσο καιρό δεν μπορούσα να το πω γιατί ήταν και σε εξέλιξη οι ψηφοφορίες, αλλά τώρα έχουν κλείσει όλα αυτά», είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Επιθυμία του Γιώργου για όσο καιρό θα παρέμενε στο παιχνίδι και όσα χρήματα κι αν κέρδιζε, ήταν να δώσει ένα μέρος του ποσού που θα εισπράξει στα παιδιά με καρκίνο. Εγώ δεν είχα καταλάβει τότε κάτι, αλλά μετά το μάθαμε μέσα από το παιχνίδι», είχε προσθέσει η δημοσιογράφος, επιβεβαιώνοντας έτσι σήμερα το ρεπορτάζ της και τα θέλω του Γιώργου Ασημακόπουλου.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Survivor 4: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Ασημακόπουλο λίγο πριν την αποχώρηση του (video)

Σχετικά άρθρα