Επίθεση με βιτριόλι: Το άγνωστο τετ α τετ της Ιωάννας με τη δράστιδα μέσα στο δικαστήριο (video)

Έναν σύντομο διάλογο είχαν μέσα στο δικαστήριο Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γυναίκα-δράστις που της έκανε την επίθεση με βιτριόλι και ο οποίος δεν είχε γίνει γνωστός, αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day» o δικηγόρος της Ιωάννας.

«Κάποια στιγμή, σε μία διακοπή της συνεδρίασης που η κατηγορούμενη είχε μείνει μέσα στην αίθουσα, η Ιωάννα με πολλή ψυχραιμία πήγε και της είπε: “αφού δεν είναι κανείς εδώ τώρα, γιατί δεν μου λες ποιο ήταν το πρόβλημα;”». Η κατηγορούμενη δεν απάντησε.

Μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου ότι τη φράση “ξέρεις γιατί το έκανα” την είπε, όταν μέσα στην αίθουσα ήταν δημοσιογράφοι και δικαστές για να την ακούσουν. Εκείνη τη στιγμή που ήταν οι δυο τους γιατί δεν της είπε το ίδιο;» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας και τόνισε ότι κατά τη δική του άποψη η φράση «ξέρεις γιατί έγινε όλο αυτό» ήταν φτιαχτή.

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι

Λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, εξερχόμενη από το δικαστήριο, σχολίασε τη στάση και τα προκλητικά λόγια της κατηγορούμενης, που της έκανε την επίθεση με βιτριόλι, τονίζοντας ότι «καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία».

«Θέλω να πω, για αυτό που πληροφορήθηκα ότι δήθεν εγώ γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε, επειδή εκείνη τη στιγμή μου είχε κλείσει την οπτική ο αστυνομικός επαφή και δεν είχε καλή ακουστική η αίθουσα, ότι καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία» ανέφερε αρχικά Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Καλό θα ήταν να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Άλλωστε δεν η πρώτη φορά που βλέπουμε θύτες που προσπαθούν να διαχειριστούν τη κοινή γνώμη» συνέχισε.

«Είναι προφανές ότι ακόμη και σήμερα παίζει θέατρο, δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει» τόνισε η Ιωάννα.

«Πιστεύω πως ακόμα και πέντε και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει. Η συμπεριφορά της οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα» κατέληξε η Ιωάννα Παλιοσπυρου.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Ξέρεις γιατί στο έριξα – Είπε η κατηγορούμενη στην Ιωάννα (video)

Σχετικά άρθρα