Επίθεση με βιτριόλι: Ξέρεις γιατί στο έριξα – Είπε η κατηγορούμενη στην Ιωάννα (video)

Επίθεση με βιτριόλι – «Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή».

Με αυτά τα λόγια η 36χρονη κατηγορούμενη απευθύνθηκε στην Ιωάννα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της, για την επίθεση με βιτριόλι.

Η Ιωάννα κλείνοντας την κατάθεση της μίλησε για τον φόβο που νιώθει λέγοντας:

«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα είχε επιτύχει το σκοπό της».

Αμέσως μετά, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση με τον αδελφό της Ιωάννας να αντιδρά.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…

Αδελφός θύματος: Μην ξανακοιτάξεις από εδώ!

Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

«Φίδι, σκύλα, μας διέλυσες» – Εξερράγη η οικογένεια της Ιωάννας

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι όταν συγγενείς της Ιωάννας Παλιοσπύρου επιτέθηκαν λεκτικά στην δράστιδα, Έφη Κακαράντζουλα.

Την έκρηξη των συγγενών της Ιωάννας Παλιοσπύρου προκάλεσε το γεγονός ότι η κατηγορούμενη επιχείρησε να μιλήσει την ώρα της κατάθεσης του θύματος.

Η Ιωάννα απαντώντας σε σχετική ερώτηση σχετικά με την στάση της κατηγορούμενης απέναντι της σήμερα είπε: «Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα… Ψυχρή και απαθής».

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, έκανε ένα χαμηλόφωνο σχόλιο το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της Ιωάννας.

Αδελφός: Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι Ε φίδι μιλάς. Γ@@@ το @@@!

Μητέρα Ιωάννας: Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας! μας διέλυσες…

Με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ολόκληρη η συγκλονιστική της πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου (video)

Σχετικά άρθρα