«Απόβαση» Ελλήνων επώνυμων στο Nammos Dubai (photo)

Λαμπεροί καλεσμένοι και αγαπημένα πρόσωπα βρέθηκαν σε ένα «Made in Mykonos» sunset event στο Nammos Dubai με guest Dj τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Δημήτρης ΓκοσμάνηςΤου: Δημήτρη Γκοσμάνη

Πολλοί Έλληνες αλλά και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, επέλεξαν το Nammos Dubai, για να περάσουν τις μέρες των γιορτών στο διαμάντι της ανατολής.

Στέφανος Κορκολής - Σοφία Μανουσάκη
Στέφανος Κορκολής – Σοφία Μανουσάκη

Για άλλη μια φορά, πόλο έλξης αποτέλεσε το «αδελφάκι» του μυκονιάτικου Nammos Dubai, το οποίο βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα του Four Seasons Resort, στην παραλία Jumeirah, το οποίο αυτήν τη στιγμή είναι no1 hot trend για jet setters αλλά και superstars θαμώνες, όπως ο Cristiano Ronaldo.

Πέτρος Στάθης, Neda Στάθη - Σοφία Χαρμαντά
Πέτρος Στάθης, Neda Στάθη – Σοφία Χαρμαντά

Στα πλαίσια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, αλλά και του «Made in Mykonos» event ανήμερα της πρωτοχρονιάς, ο καταξιωμένος συνθέτης Στέφανος Κορκολής, μαζί με την ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, χάρισαν στους παρευρισκόμενους μοναδικές στιγμές, τραγουδώντας πολλά αγαπημένα τραγούδια.

Ανδρέας Παναγιώτου, Αλεξάνδρα Λοΐζου Παναγιώτου, Χάρης Σιανίδης
Ανδρέας Παναγιώτου, Αλεξάνδρα Λοΐζου Παναγιώτου, Χάρης Σιανίδης

Αμέσως μετά ο κορυφαίος Λιβανέζος τραγουδιστής, Ragheb Alama, πήρε τη σκυτάλη και συνέχισε τη διασκέδαση των καλεσμένων, ενώ την επόμενη μέρα το κοινό απόλαυσε τις μουσικές επιλογές του αναγνωρισμένου διεθνώς DJ Βασίλη Τσιλιχρήστου.

Πέτρος Στάθης, Πέτρος Κωστόπουλος - Κατερίνα Λιόλιου
Πέτρος Στάθης, Πέτρος Κωστόπουλος – Κατερίνα Λιόλιου

φωτο: ndpphoto.gr

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Ο γιος τους το καλύτερο δώρο (photo)

Σχετικά άρθρα