Μπαλατσινού – Κικίλιας: Ο γιος τους το καλύτερο δώρο (photo)

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας «πήρε» το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα από την γυναίκα της ζωής του Τζένη Μπαλατσινού, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε το απόγευμα των Χριστουγέννων ένα υγιέστατο αγοράκι φέρνοντας χαρά και ευτυχία στον Βασίλη Κικίλια και την οικογένειά τους.

«Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί».

Αυτό έλεγε η Τζένη Μπαλατσινού πριν από λίγο καιρό κάθε φορά που κάποιος την ρωτούσε αν στα πλάνα του ζευγαριού ήταν ένα παιδί.

Λίγους μήνες μετά, στις 25 Δεκεμβρίου 2020, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είδαν τον γιο τους να έρχεται στον κόσμο.

Δείτε την ανάρτηση του Υπουργού Υγείας στον instagram:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα των Χριστουγέννων, η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών.

Οι επόμενοι μήνες για τον Βασίλη και την Τζένη, παρά τη δύσκολη καθημερινότητα και ειδικά του Υπουργού Υγείας, θα είναι μια γλυκιά διαδρομή με το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού
Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού

Ωστόσο, τόσο με τον γάμο τους, όσο και με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θέλουν και προσπαθούν να κρατούν όσο μπορούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα