Με 2000 ευρώ αποζημίωση ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο από την Αττική Οδό το έλυσε το πρόβλημα η Κυβέρνηση (video)

Χάος επικράτησε στην Αττική Οδό από την κακοκαιρία «Ελπίς». Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από την ανάδοχο εταιρεία να δοθεί αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα.

Η Αττική Οδό έκανε αποδεκτό το αίτημα του Πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε το πρωί σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Αττική Οδό - κακοκαιρία Ελπίς
Αττική Οδό – κακοκαιρία Ελπίς

Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Σχετικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη στις 11.00 και από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα στις 11.30.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Κακοκαιρία Ελπίς: Κυκλοφοριακό «black out» σε όλη την Αττική, αλυσίδες και στο κέντρο – Δείτε ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει (video)

Σχετικά άρθρα