Υπόθεση Γεωργούλη: Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο – Τι λένε ηθοποιοί για την καταγγελία σε βάρος του (video)

Έκπληκτοι δηλώνουν για τις αποκαλύψεις με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη, συνάδελφοι του ηθοποιοί και φίλοι.  

Όχι μόνο την κοινή γνώμη αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ώρες η καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης, με τους συμπρωταγωνιστές αλλά και τους φίλους του ηθοποιού και ευρωβουλευτή να μην μπορούν να αποδεχθούν όσα ακούγονται.

«Πάντα είμαστε με τα θύματα, αυτό είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη έχει το λόγο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Τον ξέρω τον Αλέξη Γεωργούλη, μου κάνει εντύπωση αυτό που ακούω», είπε από την πλευρά του ο Μάνος Γαβράς σε δήλωσή του στο Star.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα εξαιρετικό παιδί, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, όσο τον γνώρισα εγώ, με τρομερό ήθος», ανέφερε η Μαρίνα Ασλάνογλου, σε δήλωσή της στον ΣΚΑΙ.

«Αν αποδειχθεί η ενοχή για τέτοια θέματα δεν χαρίζομαι ούτε σε φίλους, ούτε σε συναδέλφους. Θεωρώ ότι αν έχει σφάλει θα πρέπει να πληρώσει το τίμημα όσο βαρύ και αν είναι. Όλη η προσπάθεια με το Metoo δεν επιτρέπεται να πέσει στο κενό», τόνισε στον ΑΝΤ1 ο Χάρης Ρώμας.

«Πιστεύω ότι κάπου μπλέχτηκε. Κακώς… Με ανθρώπους που ίσως δεν τον εκτιμούν, που ίσως τον μπέρδεψαν. Εγώ δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά που λένε. Να μου φέρουν αποδείξεις, να μου φέρουν στοιχεία, να μου φέρουν όλα αυτά και μετά να θάβουν τους ανθρώπους με τέτοιο τρομερό τρόπο και να τον εξαναγκάζουν να παραιτηθεί. Είναι ντροπή», ανέφερε στον ΑΝΤ1 η Μαρία Ιωαννίδου.

«Είναι φερόμενος ως  -δική μου είναι η λέξη- παρενοχλητής σεξουαλικά. Δίκη θα γίνει και θα τα βρούμε αλλά ξεριζώστε αυτό το στερεότυπο από το μυαλό σας… είναι νέος, πλούσιος και ωραίος, δεν έχει λόγο να βιάσει; Σοβαρά τώρα;», είπε η Έλενα Ακρίτα στο Podcast.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη θέση του Αλέξη Γεωργούλη στο σωματείο.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα