Βασίλης Τόπαλος: Στη ΓΑΔΑ μας ρώτησαν αν κάποιος τον χτύπησε με λοστό – Γρίφος ο θάνατος του 16χρονου πυγμάχου (video)

Βασίλης Τόπαλος – Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση θανάτου του 16χρονου πυγμάχου.

Ο πυγμάχος που βρήκε τον νεαρό αναίσθητο στο πάτωμα του γυμναστηρίου περιέγραψε, μιλώντας στο MEGA τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

«Ήμουν μέσα στην τουαλέτα. Άκουσα από έξω ένα μπαμ. Βγήκα και είδα τον Βασίλη πεσμένο κάτω. Φώναξα αμέσως τους προπονητές και τον πατέρα του. Τους φώναξα όλους, όποιον μπορούσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Ο προπονητής μου του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και εμείς παίρναμε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», είπε.

Ο αθλητής διέψευσε κατηγορηματικά ότι έκαναν αγώνα σπάρινγκ με τον 16χρονο πριν καταρρεύσει και ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε προπόνηση μαζί του, γιατί δεν ήταν στην ίδια κατηγορία.

«Ο Βασίλης Τόπαλος ερχόταν συχνά στο γυμναστήριο και τον έβλεπα. Έκανε προπονήσεις σε εμάς. Εγώ δεν έκανα ποτέ προπόνηση με τον Βασίλη. Εκείνη τη μέρα δεν είχα βάλει γάντια, γιατί δεν είμαι καν στα κιλά του. Έχουν πει ότι εγώ έκανα σπάρινγκ μαζί του, ενώ εκείνη την ημέρα εγώ δεν έκανα καθόλου προπόνηση», είπε χαρακτηριστικά.

«Στο γυμναστήριο εκείνη τη μέρα γινόταν προπόνηση, όχι σπάρινγκ. Είναι ψέματα ότι γινόταν σπάρινγκ. Έκαναν τεχνικές, όπως κάνει κάθε γυμναστήριο. Ο Βασίλης Τόπαλος έκανε συνδυασμούς με τα άλλα παιδιά, δεν είναι ούτε βάρη, ούτε σπάρινγκ. Ήταν συνδυασμοί, στόχοι. Πιο πολύ για την δύναμη και την αντοχή» συνέχισε.

«Το χτύπημα που είχε ο Βασίλης ήταν πολύ βαρύ. Στη ΓΑΔΑ μας ρώτησαν αν πήγε κάποιος και τον βάρεσε με λοστό στο μπάνιο. Δεν μπορεί αυτό το χτύπημα να έχει προκληθεί με γάντι. Ο Βασίλης ήταν πρωταθλητής, ήταν πολύ προσεχτικός, πάντα έκανε προπόνηση με γάντια και κάσκα», κατέληξε ο αθλητής.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα