Τζούλια Αλεξανδράτου: Επέστρεψε με νέες ροζ ταινίες – Ποιος της προσέφερε 3.500 ευρώ για ένα ΣΚ (video)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στις ταινίες και έχει ενθουσιάσει τους φίλους της.

Εκτός από το προφίλ που έχει ανοίξει στο Onlyfans η ίδια δείχνει δείγμα της δουλειάς της και στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Στο Onlyfans χρειάζεται κάποιος να καταβάλει μόλις 19 δολάρια το μήνα για να παρακολουθήσει το κανάλι της, αλλά στο Instagram μπορεί να πάρει μια γεύση του περιεχομένου.

Οι τελευταίες της αναρτήσεις, που δείχνουν δείγμα της δουλειάς της, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 50.000 views στο Instagram και εκατοντάδες σχόλια ποικίλου περιεχομένου.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ποιος της πρόσφερε 3.500 για ένα Σαββατοκύριακο

Μάλιστα σε ένα από αυτά κάποιος της προσφέρει 3.500 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο στην Πάρο. Η ίδια η Τζούλια αναγκάστηκε να επανέλθει με μία οργισμένη ανάρτηση στην οποία ζήτησε να μην της στέλνουν προσωπικά μηνύματα και έδειξε ένα από αυτά.

«Τζούλια καλησπέρα. Καταρχάς συγχαρητήρια για αυτά που έγραψες, γράψ’ τους όλους και όλες που σε ζηλεύουν. Κατά δεύτερον, σου έχω μία πρόταση για 3.500 ευρώ για ένα σουκού στο εξοχικό μου στην Πάρο. Διαμονή στη βίλα και όλα πληρωμένα. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου κάποια στοιχεία επικοινωνίας και λογαριασμό για κατάθεση προκαταβολής» αναφέρει το μήνυμα.

Τζούλια Αλεξανδράτου - Onlyfans - Instagram
Τζούλια Αλεξανδράτου – Onlyfans – Instagram

Δείγμα της δουλειάς της στο προφίλ στο Instagram

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ολόγυμνη για την «ελευθερία» της από την κηδεμονία του πατέρα της (photo)

Σχετικά άρθρα