Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν (photo)

Τι είπε η Τζούλια Αλεξανδράτου για τον Μένιο Φουρθιώτη, η οποία τον είχε ως μάνατζερ πριν από αρκετά χρόνια, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν προκύψει στην υπόθεση του.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλον τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά. Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο», είπε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ο δικηγόρος της, Χρήστος Νικολακόπουλος δήλωσε στην εφημερίδα ON time ότι ο Μένιος Φουρθιώτης σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, όπως τώρα σκηνοθέτησε τις επιθέσεις σε βάρος του.

Τζούλια Αλεξανδράτου - Μένιος Φουρθιώτης
Τζούλια Αλεξανδράτου – Μένιος Φουρθιώτης

«Τα δεδομένα ως προς τον κατηγορούμενο είναι ότι πλέον έχει φανεί πως και για την υπόθεση αυτή, για την οποία προφυλακίστηκε, χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους για να πείσει για πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, όπως επί παραδείγματι στην υπόθεση της Τζούλιας, επειδή εκείνη θεωρεί ότι αυτός της αφαίρεσε το χρηματοκιβώτιο, γιατί ήταν ο μόνος ο οποίος γνώριζε τη θέση του χρηματοκιβωτίου, τον συνδυασμό του, ότι η Τζούλια έλειπε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία την εποχή εκείνη, διότι η κλοπή φαίνεται να έγινε μεταξύ 27ης και 30ης Αυγούστου 2010, κάπου εκεί μεσολαβούσε ένα Σαββατοκύριακο», είπε ο δικηγόρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου και πρόσθεσε:

Μένιος Φουρθιώτης
Μένιος Φουρθιώτης

«Το σπίτι ήταν απομονωμένο ψηλά στη Δροσιά και από τα στοιχεία που έχουμε βρει κατευθυνόμαστε ότι αυτός ήταν ο δράστης. Εκείνος ισχυρίζεται ότι η κλοπή θα μπορούσε να γίνει από τον οποιονδήποτε. Για να το κάνουν όμως άγνωστοι θα έπρεπε ο τοίχος από όπου ξηλώθηκε αυτό να έχει φθορές, που τέτοιες φθορές δεν είχε. Εκείνος ήξερε τον συνδυασμό, είχε τη δυνατότητα πρόσβασης, γνώριζε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου λείπει και το αφαίρεσε με την ησυχία του. Δηλαδή με λίγα λόγια σκηνοθέτησε τη ληστεία, όπως τώρα σκηνοθέτησε επιθέσεις σε βάρος του. Προφανώς έκανε και τότε αυτήν τη σκηνοθεσία, για αυτό πήρε και το καταγραφικό και σκηνοθέτησε ότι κάποιος άλλος ήταν. Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, γιατί από τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει πιστεύει ότι θα δικαιωθεί. Εκείνος το αρνείται και μάλιστα αναφέρει ότι είχε κίνητρο και καλά η Τζούλια να τον εκδικηθεί, διότι και καλά διέκοψε μία σύμβαση συνεργασίας που είχαν».

opinion-leader-goole-news

Σχετικά άρθρα