Τσίπρας: Θα είμαστε το πρώτο κόμμα και με διαφορά όποτε αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης (video)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι: «Με ενότητα και συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας».

Οι εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολοκληρώθηκαν με ευρεία συμμετοχή μελών -παλαιών και νέων– για την εκλογή του προέδρου και της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

Μάλιστα, η εκλογική διαδικασία πήρε παράταση μίας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν στις 21.00 μ.μ. της Κυριακής, 15 Μαΐου, από τις 20.00 μ.μ. που ήταν προγραμματισμένες να κλείσουν αρχικά.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη μεγάλη σας συνεισφορά, για τη συμμετοχή στη γιορτή της δημοκρατίας. Κάναμε ένα βήμα πίσω για να φέρουμε πίσω την ελπίδα στον τόπο μας. Το βράδυ των εκλογών του 19, είχα πει πως το μεγάλο ποσοστό που πήραμε είναι μια εντολή μετασχηματισμού», τόνισε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κουμουνδούρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ των 30.000 μελών τότε κέρδισε τρεις απανωτές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα με διαφορά, όποτε αποφασίσει να πάει στις κάλπες ο Κυριάκος Μητσοτάκης», πρόσθεσε.

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα