Θεσσαλονίκη: Ροτβάιλερ κατασπάραξαν σκύλο στον Εύοσμο – Τρόμος για τις επιθέσεις (photo)

Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη καθώς μία αγέλη Ροτβάιλερ έχει κατασπαράξει κότες και έναν σκύλο.

Καταγγέλλουν τοπικό επιχειρηματίας ο οποίος φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης των σκύλων.

Οι περίοικοι σε συνεργασία με φιλοζωική εταιρεία έχουν απευθυνθεί στον επαγγελματία πολλάκις, παρακαλώντας τον να περιορίσει τα τέσσερα Ροτβάιλερ, τα οποία φυλάνε την επιχείρηση του, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, έχουν επιτεθεί επανειλημμένα σε σκυλιά, κότες ακόμη και ανθρώπους στην περιοχή, με τον ίδιο να τους αγνοεί επιδεικτικά και να τα αφήνει ελεύθερα.

Αγέλη Ροτβάιλερ κατασπαράξει σκύλο
Αγέλη Ροτβάιλερ κατασπαράξει σκύλο

Επαγγελματίας της περιοχής, με επιχείρηση εμπορίας σαλονιών καταγγέλλει στο GRTimes.gr ότι την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 η φονική αγέλη μπήκε στην αυλή του και επιτέθηκε βάναυσα στον σκύλο του, ο οποίος την επόμενη μέρα υπέκυψε στα βαριά του τραύματα.

«Προχθές μπήκαν στην αυλή και όρμησαν στο σκύλο μου. Δύο υπάλληλοι που είδαν το περιστατικό μπήκαν στη διαδικασία να τα φοβερίσουν, αλλά δεν πρόλαβαν να τον σώσουν. Αμέσως πήγα το σκυλί στον κτηνίατρο, αλλά δεν μπορούσε να κάνει πολλά και το ζώο πέθανε χθες» ανέφερε.

Αγέλη Ροτβάιλερ κατασπαράξει κότες
Αγέλη Ροτβάιλερ κατασπαράξει κότες

«Οι εργαζόμενοι στις γύρω επιχειρήσεις φοβούνται να περάσουν από το σημείο. Αυτοί όμως γνωρίζουν και αποφεύγουν τη διέλευση. Αν περάσει κάποιος που δεν γνωρίζει θα θρηνήσουμε θύματα. Έχουν επιτεθεί και σε μένα τον ίδιο. Μπορεί να επιτεθούν και σε κάποιον ανυποψίαστο και να μην σταθεί τόσο τυχερός» διευκρινίζει, ενώ κάνει γνωστό πως την ίδια μέρα του θλιβερού συμβάντος όπου στοίχισε τη ζωή του κατοικίδιου του, τα Ροτβάιλερ ήταν ακόμη λυμένα και ελεύθερα να επιτεθούν εκ νέου.

Τέλος ο καταγγέλλων διευκρινίζει ότι έχει ήδη κάνει μήνυση στον εν λόγω κύριο και ενδεχομένως να προχωρήσει και σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα