Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας-αρνητής πήγε χωρίς το παιδί στο σχολείο – Απειλεί με πρόστιμα εκατομμυρίων (video)

Ο πατέρας-αρνητής που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε αντιδράσεις με τις θέσεις του για την πανδημία.

Ο πατέρας-αρνητής πήγε και σήμερα στο σχολείο, αυτή τη φορά χωρίς το παιδί του.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες στο 2ο Δημοτικό στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, προκλήθηκε επεισόδιο με τη διευθύντρια του σχολείου επειδή ήθελε να μπει το παιδί του χωρίς self test στο σχολείο.

«Το παιδί πρέπει να ξεκουραστεί γιατί υπέστη σοκ και αυτό όπως και τα υπόλοιπα. Θα πάρει τρεις μέρες ρεπό από τη… σημαία. Τη Δευτέρα θα επανέλθουμε, περιμένω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή με το δικαστήριο. Εγώ ετοιμάζομαι να πάω χωρίς δικηγόρο γιατί τα χαρτιά μου έχουν μεγάλη δύναμη και ισχύ…» δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Σαρηγιαννίδης.

Αναφορικά με τη σημερινή του παρουσία στο σχολείο σημείωσε ότι: «ήρθα να αφήσω ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσω τη διευθύντρια του σχολείου. Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς έχει υπογράψει και έχει αποδεχτεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχτηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί».

Μάλιστα, όπως εξήγησε στις κάμερες, θα υποβάλει μήνυση κατά της διευθύντριας και θα αξιώσει υπέρογκα ποσά.

«Θα μπω μέσα θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω τα πρόστιμα και πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω, επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας-αρνητής πρόσθεσε ότι τα νούμερα του κορονοϊού παραπέμπουν σε γρίπη και όχι πανδημία.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Πάτρα: Πέθανε εισαγγελέας που είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca (photo)

Σχετικά άρθρα