Πάτρα: Πέθανε εισαγγελέας που είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca (photo)

Στην ηλικία των 60 ετών πέθανε ο εισαγγελέας Εφετών και ποιητής Γιώργος Τσιρώνης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε κώμα για καιρό εξαιτίας επιπλοκών που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό του.

Οι πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, τις οποίες επικαλείται το patrastimes.gr αναφέρουν πως ο εισαγγελέας Εφετών είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του, στις 2 Απριλίου 2021, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Γιώργος Τσιρώνης - εισαγγελέας Εφετών
Γιώργος Τσιρώνης – εισαγγελέας Εφετών

Τον Ιούλιο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο νομικός και πρώην αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, είχε καταγγείλει ότι ο εισαγγελέας Εφετών ο Γιώργος Τσιρώνης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από παρενέργειες του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Οι γιατροί μετά τις επιπλοκές στην υγεία του 60χρονου έστειλαν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο συνδέεται το εμβόλιο με αυτά.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Τσιρώνης αντιμετώπιζε και άλλα πρόβλημα υγείας.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γώγος: Κανονικά θα έπρεπε οι ανεμβολίαστοι να κάνουν rapid test για να ψωνίσουν στο σούπερ μάρκετ (video)

Σχετικά άρθρα