Θείος – Στάθη Παναγιωτόπουλου: Αυτοί που τον κατηγορούν, απολάμβαναν τα βίντεο στο κανάλι του (video)

Ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε για τον ανιψιό του που κατηγορείται για διακίνηση προσωπικών δεδομένων πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Ωστόσο, ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου προσπάθησε να τον «καλύψει» και προχώρησε σε μία αδιανόητη δήλωση, αφού έκανε λόγο για «φαρισαίους» οι οποίοι παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του επιτεθούν.

«Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι “Φαρισαίοι” της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι «φαρισαίοι» χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκα ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς», είπε ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, θείος του παρουσιαστή και μέλους των Ράδιο Αρβύλα μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα π@ρν@ τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. Αυτή ήταν μία εκπομπή της οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος, αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες (video)

Σχετικά άρθρα