Τέτα Καμπουρέλη: Όταν τα κανάλια μας την πλάσαραν ως εθνική νυχού

Συνέλαβαν ως βασικό ύποπτο για τη διάρρηξη των τραπεζικών θυρίδων στο Νέο Ψυχικό, με διασταύρωση του DNA, τον Βασίλη Γκουρούση, σύζυγο της Τέτας Καμπουρέλη, γνωστής και ως εθνικής νυχούς.

Krikor Tsakitzian

Του: Κρκόρ Τσακιτζιάν

Πρόκειται για την κυρία που μας είχαν πλασάρει μετά μανίας τα μέσα ενημέρωσης ως νέας τηλεπερσόνας, η οποία ούσα λαϊκό κορίτσι κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και τις καρδιές των τηλεθεατών, αρσενικών και θηλυκών και να ξεκινήσει μια νέα καριέρα, έτοιμη να γίνει ακόμα και η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη.

Κι αυτό γιατί, δεν χρειαζόταν να είσαι κάποια περισπούδαστη για να γίνεις Μενεγάκη. Κάθε άλλο. Αρκούσαν μερικές κοτσάνες, να εξαπολύονται με χαριτωμένο ύφος και η καριέρα, έτοιμη!

Η συγκεκριμένη κυρία όμως, μας έκρυβε ότι ήταν η σύζυγος ενός τύπου ο οποίος κουβαλάει ένα φάκελο στην ασφάλεια, σε όγκο σαν Αιγυπτιακή πυραμίδα.

Όπως μαθαίνουμε μετά τη σύλληψή του, εκτός από τις φρέσκες κατηγορίες που τον βαραίνουν για 4 διαρρήξεις και μια απόπειρα σε θυρίδες τον περασμένο Νοέμβριο, έχει στον πλούσιο πρότερο ανέντιμο βίο του, κλοπές, απάτες, υπεξαιρέσεις, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και απάτες σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Τέτα Καμπουρέλη - σύζυγος δράστης κλοπής
Τέτα Καμπουρέλη – σύζυγος δράστης κλοπής

Η κυρία Καμπουρέλη όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκεται με δόξα και τιμή στο πλευρό του συγκεκριμένου κυρίου, τον οποίο δεν έκρυψε ποτέ. Κάθε άλλο, ο συγκεκριμένος εγκληματίας, εμφανιζόταν στο πλευρό της και έκανε δημόσιες σχέσεις.

Δηλαδή γνώριζε τους νέους του πελάτες, ενώ η Τέτα γνώριζε για τις δράσεις του συζύγου της. Αυτά τα κοινωνικά μοντέλα μας λανσάριζαν τα σαΐνια που εκτελούν χρέη διευθυντών προγράμματος των τηλεοπτικών καναλιών και μολύνουν καθημερινά την κοινωνία με ό,τι πιο βρώμικο και ρυπαρό μπορεί να κρύβεται σ’ αυτή.

Η κυρία Καμπουρέλη και ο σύζυγός της, μας ταλαιπώρησαν επί σειρά τηλεοπτικών σεζόν με τα καμώματά τους. Πότε να γδύνονται και πότε να διασύρονται για την τηλεθέαση και την καριέρα ρε γαμώτο.

Κι ο κόσμος έβλεπε στα μάτια της, τη σύγχρονη σταχτοπούτα. Που τα κατάφερε να βγει στην επιφάνεια από το πουθενά. Να πρωταγωνιστήσει στις εκπομπές κοινωνικής κατρακύλας, ακόμα και στο θέατρο.

Τέτα Καμπουρέλη - εθνική νυχού
Τέτα Καμπουρέλη

Τόλμησε και πάτησε στο σανίδι, παριστάνοντας το… βούρλο.

Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη για την προβολή του λάθος πρότυπου στην κοινωνία, τώρα που αποδείχθηκε πως η συγκεκριμένη κυρία, είχε στο πλευρό της ένα σεσημασμένο κακοποιό και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να τον στηρίζει, αφού δεν τον απομάκρυνε από δίπλα τόσα χρόνια, ακόμα κι όταν έγινε δημόσιο πρόσωπο. Θα μου πείτε αμάρτησε για τα της παιδιά της, σύμφωνα με το γνωστό σλόγκαν.

Είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν πολλοί να σταθούν στο πλευρό τους, ακόμη και μετά τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, για την σκοτεινή πλευρά της ζωής του αρχηγού της οικογένειας.

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης:

Ψυχικό: Συνελήφθη ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για τη ληστεία των θυρίδων (photo)

Σχετικά άρθρα