Τέμπη – Μηχανοδηγός προς σταθμάρχη Λάρισας: «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;» (video)

Μια απίστευτη αποκάλυψη για τον σταθμάρχη Λάρισας που κατηγορείται ως ένας από τους υπεύθυνους για την τραγωδία στα Τέμπη, έκανε ο πρώην σταθμάρχης Βόλου, Γιώργος Αποστολέρης μιλώντας στο ΟPEN.

Όπως κατήγγειλε λίγη ώρα πριν από το τραγικό δυστύχημα  στα Τέμπη με τα δύο τρένα ο σταθμάρχης είχε κάνει ξανά το ίδιο λάθος στέλνοντας συρμό του Προαστιακού σε λάθος γραμμή. «Βρισκόταν σε σύγχυση δεν ξέρω γιατί» είπε ο κ. Αποστολέρης.

Ωστόσο σύμφωνα με τον σταθμάρχη Βόλου, σε αυτή την περίπτωση, ο χειριστής του συρμού ήταν εκείνος που κατάλαβε εγκαίρως το λάθος του σταθμάρχη, το επεσήμανε και σταμάτησε το τρένο, κάνοντας μάλιστα και κάποια μέτρα πίσω για να αποφύγει ενδεχόμενο ατύχημα και να μπει στη σωστή πορεία.

Καταγγελία: «Ο σταθμάρχης δεν ήταν στο σταθμό»

Την ίδια ώρα σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο σταθμάρχης της Λάρισας δεν βρισκόταν στο σταθμό της Λάρισας την ώρα της τραγωδίας και πως στο σημείο βρισκόταν μόνο ο κλειδούχος.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχει δεχθεί ο δικηγόρος, την ώρα του δυστυχήματος, στις κλήσεις του σταθμάρχη υπήρχε οχλαγωγία και ακουγόταν μουσική. «Στα 100 μέτρα υπάρχει ένα καφέ που δεν είχε μουσική», είπε στον ΑΝΤ1 συμπληρώνοντας πως, «δεν ήταν στη θέση του ο σταθμάρχης».

«Φαίνεται ότι, ο κλειδούχος ήταν στη θέση του σταθμάρχη και ο σταθμάρχης ήταν μακριά», είπε.

Είπε μάλιστα πως, οι σχετικές καταγγελίες τεκμηριώνονται από επί τόπια στοιχεία και ότι, «πήγε η Αστυνομία και πήρε το υλικό από τις κάμερες, εγώ ζήτησα να πάρει και τα σκουπίδια».

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα