Τάσος Ξιαρχό: Ξανά στο νοσοκομείο για ψυχιατρική εξέταση – Tο «κρυφτό» με την ΕΛ.ΑΣ. (video)

Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό είχε μεταφερθεί το απόγευμα της Τρίτης, συνοδεία αστυνομικών, στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για ψυχιατρική εξέταση μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Το περιπολικό, σύμφωνα με το Star, τον παρέδωσε στους γιατρούς, αλλά ο Τάσος Ξιαρχό έφυγε πριν πραγματοποιηθεί η εξέταση. Η ασφάλεια του νοσοκομείου ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ., η οποία μετά από έρευνα εντόπισε τον Ξιαρχό 150 με 200 μέτρα μακριά από το Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο χορογράφος μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Το «θρίλερ» με τον Τάσο Ξιαρχό ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (1/11), όταν φιλικό του πρόσωπο κάλεσε σε βοήθεια λέγοντας ότι ο χορογράφος έχει πάρει χάπια για να αυτοκτονήσει προκαλώντας την άμεση την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ.

Μετά από αρκετές ώρες ερευνών, ο Ξιαρχό ανέβασε ένα βίντεο με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Tik Tok δείχνοντας πως είναι εν ζωή και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Τελικά, το βράδυ της Δευτέρας τον βρήκε στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως ο χορογράφος προκάλεσε έντονες αντιδράσεις το βράδυ της Κυριακής στα social media, καθώς ανέβασε ένα βίντεο που σχολίαζε μία άγνωστη γυναίκα για τα κιλά της και την μπλούζα που φορούσε.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και το «κρυφτούλι» με την ΕΛ.ΑΣ. (video)

Σχετικά άρθρα