Συνελήφθη ο γνωστός σχεδιαστής Κ.Μ. για διακίνηση κοκαΐνης (video)

O γνωστός σχεδιαστής Κ.Μ συνελήφθη, μαζί με έναν πιλότο και έναν φωτογράφο, για διακίνηση κοκαΐνης από την Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα στη Δροσιά, το Μαρούσι και την Ανθούσα συνελήφθησαν οι εν λόγω τρεις κατηγορούμενοι, τους οποίους παρακολουθούσαν τους τρεις τελευταίους μήνες αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι τρεις κατηγορούμενοι διακινούσαν την κοκαΐνη σε καλλιτέχνες, τραγουδιστές, δημοσιογράφους και σεφ.

Στο σπίτι του γνωστού σχεδιαστή βρέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

ναρκωτικά
ναρκωτικά

Στο σπίτι του αλλοδαπού φωτογράφου στο Μαρούσι εντοπίστηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 5.855 ευρώ.

Στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία πιστόλια το ένα κλεμμένο ήταν από αστυνομικό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο φωτογράφος προφυλακίστηκε, ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, για τον σχεδιαστή μόδας υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

Ο σχεδιαστής μόδας, θα περιμένει τις επόμενες ημέρες το δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την τύχη του.

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο άνδρας που «γκρέμισε» τον αστυνομικό από το μηχανάκι (video)

πηγή: ereportaz.gr

Σχετικά άρθρα