Σοφία Χατζηπαντελή: Τέλος το εκκεντρικό μοντέλο από το My Style Rocks του ΣΚΑΪ

Η Σοφία Χατζηπαντελή, το εκκεντρικό μοντέλο που τη φετινή χρονιά την απολαμβάνουμε στο ρόλο της κριτή του My Style Rocks στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δε θα συνεχίσει να είναι την επόμενη σεζόν στο ριάλιτι μόδας.

Στόχος του καναλιού είναι να μην υπάρξει καθόλου παύση στην προβολή του συγκεκριμένου project, ωστόσο έχει ήδη αποφασιστεί ο νέος κύκλος που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024 να δώσει τελείως διαφορετική εικόνα στον τηλεθεατή.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πάμε Δανάη στο MEGA, Αλέξης Μίχας, το κανάλι, που έχει αγοράσει τα δικαιώματα από την Acun Media και είναι εσωτερική παραγωγή πλέον, αποφάσισε να συνεχίσει back to back το ριάλιτι αλλά χωρίς τις υπηρεσίες της εκκεντρικής Σοφία Χατζηπαντελή.

My Style Rocks - ΣΚΑΪ
My Style Rocks – ΣΚΑΪ

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει ενημερωθεί και επίσημα από την παραγωγή άρα τέλος οι εντάσεις και οι κόντρες αν και είναι βέβαιο ότι κάποιος θα βρεθεί για να κρατήσει ζεστό το ρόλο και την καρεκλίτσα της! Υπάρχουν συζητήσεις και διεργασίες αλλά όνομα δεν έχει ακουστεί αν και προτιμούν γυναίκα.

Από τον ΣΚΑΪ αποφεύγουν τις διαρροές για να μην «καούν» τα πρόσωπα ενώ Κουδουνάρης και Σκουλός συνεχίζουν ως κριτές όπως και η Κατερίνα Καραβάτου σαν παρουσιάστρια.

Μερικές μέρες πριν, στην πρωινή εκπομπή του MEGA, MEGA Καλημέρα, είχε ακουστεί ότι το κανάλι βολιδοσκοπεί τρεις άνδρες για τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Λάκη Γαβαλά, Γιώργο Καράβα και Περικλή Κονδυλάτο.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα