Σεπόλια-Βιασμός: Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλούσε με την 12χρονη – Τον διέγραψε και ζητά διαφάνεια (ανακοίνωση)

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε κι απέπεμψε από τις τάξεις του ένα μέλος του, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Ύστερα από δημοσίευμα εφημερίδας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικοινώνησε με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και επιβεβαίωσε ότι μέλος του κόμματος επικοινωνούσε μέσω των διαδικτυακών πλατφορμών με το κοριτσάκι κι αμέσως προχώρησε στις διαδικασίες διαγραφής του. Μάλιστα, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Εφημερίδα ΜΠΑΜ
Εφημερίδα ΜΠΑΜ

Σεπόλια: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον βιασμό της 12χρονης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων. Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη. Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα