Σεπόλια: Με απειλούσε με όπλο, με ανάγκασε να βρεθώ με 10 άνδρες – Φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη (video)

Τεράστιο αποτροπιασμό προκαλούν όσα φέρεται να βίωνε το 12χρονο κορίτσι που σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ζούσε έναν εφιάλτη στα Σεπόλια, εδώ και μήνες, καθώς ο 53χρονος που συνελήφθη τη βίαζε και την εξέδιδε συστηματικά.

Με βάση όσα φέρεται να είπε το παιδί, τον πρώτο καιρό, όταν ήταν μόνοι τους στο μαγαζί την άγγιζε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Ο άνδρας φέρεται να την απειλούσε με ένα όπλο και να τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές από τα Σεπόλια.

Σεπόλια – Το χρονικό της σύλληψης

Η δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στο Mega, περιέγραψε πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που βίωνε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου. Συγκεκριμένα, το συγγενικό περιβάλλον της ανήλικης είδε τα μηνύματα που είχε λάβει στο κινητό της η 12χρονη από τον δράστη, τα οποία η δικηγόρος τα χαρακτήρισε σοκαριστικά.

«Αμέσως μόλις το αντιλήφθηκαν πήραν το παιδί, πήγαν στη ΓΑΔΑ και έκαναν καταγγελία. Θεωρώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την Αστυνομία. Έχουν δέσει πολύ καλά την υπόθεση, ασχολούνται μαζί της περίπου ένα μήνα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που είχε ησυχάσει ο δράστης και θεωρούσε ότι δεν θα αποκαλυφθεί», είπε η δικηγόρος της οικογένειας.

Σεπόλια - Αυτός είναι ο 53χρονος που βίαζε 12χρονο κορίτσι
Σεπόλια – Αυτός είναι ο 53χρονος που βίαζε 12χρονο κορίτσι

Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο. Εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης ενώ είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με την 12χρονη.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα