«Σατανικά» αθλητικά παπούτσια με σόλες με ανθρώπινο αίμα (photo)

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με τα «Σατανικά» αθλητικά παπούτσια που έχουν σατανιστικά σύμβολα και οι σόλες τους εμπεριέχουν μέσα ανθρώπινο αίμα. Κανείς δεν ξέρει εάν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο ή για πραγματικότητα όμως ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί είναι μεγάλος.

Τα «Σατανικά» αθλητικά παπούτσια δημιουργήθηκαν από την καλλιτεχνική κολεκτίβα «MSCHF» και ουσιαστικά πρόκειται για τροποποιημένα παπούτσια μάρκας Nike.

τα «Σατανικά» αθλητικά παπούτσια

Στα «διαβολοπάπουτσα» υπάρχουν ευκρινώς σύμβολα όπως ένας ανάποδος Σταυρός, μια πεντάλφα και οι λέξεις «Λουκάς 10:18». Πρόκειται για το εδάφιο από το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο που λέει «Είδα τον Σατανά να πέφτει ως κεραυνός από τον Παράδεισο».

Τα «Σατανικά» αθλητικά παπούτσια βγήκαν μόνο σε 666 κομμάτια και η τιμή τους δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη αφού κοστίζουν 870 ευρώ το ζευγάρι. Και τα 666 κομμάτια έγιναν ανάρπαστα μέσα σε ελάχιστη ώρα.

Μέσα από την αερόσολα τους διακρίνεται ένα κόκκινο υγρό το οποίο οι κατασκευαστές λένε ότι είναι ανθρώπινο αίμα.

«Σατανικά» αθλητικά παπούτσια
«Σατανικά» αθλητικά παπούτσια

Η εταιρία Nike, από την πρώτη στιγμή έσπευσε να πάρει αποστάσεις από το δημιούργημα το οποίο στηρίζεται στο γνωστό μοντέλο της το Air Max 97 και να μηνύσει την κολεκτίβα MSCHF για αυτό που έκανε.

Τα διαβολικά παπούτσια ξεσήκωσαν και θύελλα αντιδράσεων, ακόμα και από εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής στις ΗΠΑ, όπως η Κυβερνήτρια της Νοτίου Ντακότα, Κρίστι Νοέμ, η οποία έγραψε στο Twitter ότι «Πρέπει να παλέψουμε για την ψυχή του Έθνους μας και πρέπει να νικήσουμε».

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης:

Γελάει ο Νοστράδαμος με τα όνειρα μας για το 2021

πηγή: topontiki.gr

Σχετικά άρθρα