Ρουμπέν Σεμέδο: Ελεύθερος με 10.000 ευρώ εγγύηση (video)

Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την απολογία του.

Η απολογία του 27χρονου αμυντικού διήρκησε 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση.

Μάλιστα ο 27χρονος Ρουμπέν Σεμέδο αποκάλυψε πως δυο ώρες πριν τη σύλληψη του και ενώ είχε υποβληθεί μήνυση, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν: «Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα».

Αυτό ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν ανακριτή και εισαγγελέα στην απόφασή τους ενώ έπαιξε ρόλο το γεγονός στις καταθέσεις της 17χρονης και της φίλης της υπήρξαν πολλές αντιφάσεις όπως επίσης ότι σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξε η παραμονή των δυο κοριτσιών στο σπίτι του Σεμέδο μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό της 17χρονης από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό.

Επίσης, ανακρίτρια και εισαγγελέας έλαβαν υπόψη και την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία διαπιστώθηκαν μόνο παλαιές ρήξεις παρθενικού υμένα χωρίς να υπάρχουν πρόσφατες κακώσεις.

Αμέσως μετά την απόφαση η δικηγόρος του Σεμέδο, Μαριζάνα Κίκιρη, δήλωσε σχετικά: «Υπεβλήθη εγγύηση 10.000 ευρώ. Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολέα μου, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρτύρων. Ο ίδιος ισχυρίζεται την αθωότητα του. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα. Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προέκυπτε από πουθενά ο βιασμός».

Από την πλευρά του ο Σεμέδο βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο αρκέστηκε να φωνάξει «Αθώος».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ένας Νιγηριανός μάνατζερ για ομαδικό βιασμό ανήλικης – Τι κατάθεσε η 17χρονη (video)

Σχετικά άρθρα