Ρούλα Πισπιρίγκου: Τρία «θολά» σημεία στην κατάθεσής της αδερφή της στην ανακρίτρια

Η ανακρίτρια εστίασε στις αντιφάσεις που έχει υποπέσει για την ώρα θανάτου της μικρής Ίριδας, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ενώπιον της 35ης ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσει για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και 6 μηνών Ίριδας βρέθηκε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η ανακρίτρια στάθηκε σε «τρία θολά» σημεία της κατάθεσης της 5ωρης κατάθεσης της Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα εστίασε στις αντιφάσεις που έχει υποπέσει για την ώρα θανάτου του βρέφους.

Η αδελφή της κατηγορούμενης φέρεται να είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι βρήκε την Ίριδα νεκρή στις 11.30 το πρωί. Μετά σε τηλεοπτική της συνέντευξη, άλλαξε την ώρα και την έκανε έντεκα παρά τέταρτο και στο τέλος ότι ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο στις 11.37 διότι με την αδελφή της έκαναν ΚΑΡΠΑ.

Ένα άλλο «θολό» σημείο αφορά τις φωτογραφίες που δείχνουν τα σημάδια στη μύτη και γύρω από το στόμα του βρέφους.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε για πρώτη φορά, πως αυτά τα σημάδια δεν τα είχε δει το προηγούμενο βράδυ και πως τα είδε το πρωί που έδινε τις πρώτες βοήθειες στο μωρό.

Επίσης, η ανακρίτρια στάθηκε αρκετά και στο πόση ώρα έλειψε η Ρούλα Πισπιρίγκου από το δωμάτιο το δικό της εκείνο το πρωί. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αρχικά είχε πει ότι το μωρό έκλαψε γύρω στις επτά και μισή και πως η αδελφή της πετάχτηκε να το ηρεμήσει και επέστρεψε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σήμερα, όμως, στην ανακρίτρια φέρεται να είπε πως δεν θυμάται πόση ώρα έμεινε η αδελφή της με τη μικρή.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα